Świetny specjalista (1) Fantastyczny specjalista, przemiły człowiek. Lepszego w Trójmieście nie... Bolec Mam implant! (1) Mam wszczepione 8 implantów wcześniej 15 lat nosiłem protezę górnej szczęki,... Kris ja - opinia (1) Pani stomatolog ( w nazwisku coś ze zwierzeciem) jest nie sympatyczna i... ja
wybielanie (1) wybielałam sobię zęby metodą z lampą w 1 godzinę- efekt super zęby... Julia Profesjonalny gabinet ! (1) Jestem bardzo zadowolona z opeiki medycznej jaką znalazłam u dr Zadrożnej.... Zadowolona pacjentka Jestem zadowolonym pacjentem (1) Odkąd zacząłem leczyć się w klinice Dentaurus nie mam problemów z zębami.... Michał Najlepszy lekarz u którego byłem (1) Strasznie się bałem mojego zabiegu, ale zdecydowanie niesłusznie. Pani doktor... Marcin L p. dr A. Paduszyńska - polecam (2) Leczę ząbki u p. dr Alicji od pewnego czasu i jestem w pełni zadowolona.... J zawyżone ceny (1) Leczenie dziury w zębie mlecznym dziecka wyniosło w sumie 320 zł, zawyżone... Figo rewelacja (1) W gabinecie panuje bardzo miła atmosfera, lekarz Zarański udziela dużo... Ania ja - opinia (1) Wspaniała i rzeczowa opieka w niesamowitym gabinecie pod profesjonalną... ja NIEZADOWOLONA (1) NIE POLECAM !! JESTEM NIEZADOWOLONA Z WIZYTY U STOMATOLOGA .UMÓWILAM SIE NA... ANIA Polecam ! (1) Bardzo Polecam gabinet Dr.Wilskiej . Już po wejściu do gabinetu czuje się że... Mateusz M. - opinia (1) Polecam. Opieka stomatologiczna bez zarzutu. Ceny przystępne. M. Same plusy (1) Same plusy Marta fachowa i miła obsługa (1) szybko w miare tanio i bez boleśnie pani doktor i jej asystentka bardzo... mw dr Jarząbek (1) Rewelacja, dr Jarząbek spisał się na medal. Gdyby nie on, straciłabym... Monika Anioł więcej niż dentysta.... (2) Profesjonalizm na światowym poziomie, indywidualne podejście do klienta,... Żaneta super klinika (1) Polecam wszystkim . Jeżeli chodzi o możliwosci i rozwiązania protetyczne to... Agnieszka SZOK (2) Nie polecam. ceny z kosmosu i nie zgadzam się, że mercedesy nie są dla... mp