super (1) Wykonałem koronki na implantach. Rewelacja. Jestem b zadowolony. Marek. Marek bardzo polecam (2) wykonałam wiele zabiegów różnego rodzaju u Pani Kariny, profesjonalna obsługa... Ania N. Polecam (2) Ja nie miałam żadnych problemów w tym gabinecie. Pani doktor przemiła, w... Kasia
Rewelacja (1) Od kilku lat leczę się u Pani Doktor Basi Kasprowicz. Jest rewelacyjnym... pacjent szybko sprawnie,i bez bólu !!! (1) Zawsze bałem się wizyt u dentysty !. Po odbytej pierwszej wizycie (miałem ich... Marek Chrzanowski zdecydowanie odradzam !!!!!!!!!!!!!! (5) Właścicielom tego obiektu zależy , niestety, tylko na pieniądzach wedle... Oliwia Kapecka SUPER (2) PANI DR.PIESIEWICZ BARDZO SYMPATYCZNA,RZECZOWA!!! sylwia bardzo dobrzy fachowcy (1) ale największym minusem jest oczekiwanie, częste opżnienia, i niestety bardzo... Basia Byłem zadowolony i polecam (1) byłem zadowolony z wizyty :), polecam Panią Karolinę Paweł Świetna usługa. (1) Moja obolała gęba wymagała remontu. Powierzyłem swoje zdrowie w cudowne ręce... Jacek Bojkow REWELACJA:) (1) Jestem ogromnie zachwycona profesjonalizmem dr.Durmy. Leczyłam się wcześniej... ania Polecam z czystym sumieniem! (1) Szczerze polecam usługi tej kliniki, w szczególności chirurgię... Piotrek Wierny pacjęt - opinia (1) Mój przedni ząb u innego lekarza okazał się do usunięcia,Pani Doktor... Wierny pacjęt najlepszy gabinet dla Dziecka (1) Pani Ewa wyprowadziła zabki (7 czy 8 sztuk) naszego 2.5 letniego bąka na... Rafał Barbara - opinia (1) Byłam u Pani Doktor ze swoim 4 letnim kuzynem. Wspaniały lekarz, ze... Barbara deamoon - opinia (1) nie polecam, kolejny raz wybrałem sie do innej kliniki (...) i powiem... deamoon inna cena przed wejsciem do gabinetu, inna przy rozliczaniu się po zabiegu (1) No właśnie... a róznica 60%, czyli znaczna. W dodatku w internecie jest... Anna P. Jestem zachwycona (1) Z powodów ortodontycznych mam do wyrwania wszystkie cztery ósemki. Czytając... calypso Wieloletni klient (1) Profesjonalizm, dokladnosc, ogromna wiedza i mila, sympatyczna obsluga, lecze... Miroslaw Czeszejko-Sochacki Polecam do trudnych przypadków chirurgicznych!!!! (2) Polecam do wyrywania, dłutowania i innch, nawet trudnych zębów Doktora... Pacjentka