POLECAM (1) Odwiedziłam niedawno to Centrum i jestem bardzo zadowolona z obsługi i... Ola kontakt na + (1) Również mam kupon do wykorzystania z grupera. Dodzwoniłam się bez problemu za... Aleksandra Gabinet godny polecenia (1) Bardzo miła i fachowa obsługa. Stosowne i profesjonalne wyposażenie... RaV
Ceny - szok, efekt marny (1) Skorzystałam z usługi i już więcej tam nie przyjdę. Za wykonanie 3 wypełnień... Gdynianka POLECAM! (1) Zdecydowanie polecam! Świetny specjalista, pełny profesjonalizm i.. (aż sama... martynam FACHOWOŚĆ I PEWNOŚĆ JAKOŚCI USŁUGI (1) NIE MA NIC BARDZIEJ WAŻNEGO DLA PACJENTA NIŻ LEKARZ DO JAKIEGO MOŻNA MIEĆ... PIOTR najlepszy dentysta (1) Na wizytę wybrałam się do Doktor ponieważ miałam blisko a moje dziecko miało... Rodzina Doskonała i profesjonalna obsługa. (1) Muszę powiedzieć, że po odwiedzinach w wielu gabinetach lekarskich, nareszcie... Dorota J Polecam (1) Zdecydowanie polecam usługi tego gabinetu. Pełen profesjonalizm. Jeśli chodzi... Małgosia KOMPETENCJA NA 6 (1) Polecam jak najbardziej ten gabinet. Obsługa fachowa, fajny sprzęt, a ceny... Izabela Rewelacyjny stomatolog (1) Jestem bardzo zadowlona z kompleksowej usługi czyszczenia zębów. Pan doktor... A KASUJĄ NA GRUBĄ KASĘ ! (1) JEŚLI MACIE WOREK PIENIĘDZY TO POLECAM....ZA MAŁĄ PLOMBĘ ZAPŁACIŁAM 200 ZŁ...... Justyna dr Tomek- polecam! (1) muszę wyrazić swoją opinię bo dawno nie byłam tak zadowolona z wizyty u... ona dłutowanie mojej ósemki w artdencie (1) bardzo obawiałem się zabiegu dłutowania.Ból i uporczywy szczękościsk zmusił... pacjent z sopotu zdecydowanie odradzam - skaling + wybielanie (1) Kupiłam kupon zniżkowy na jednym z portali, do Centrum Stomatologicznego... Ewa świetna pani dr Schreiber (1) Bardzo dobre podejście pani doktor do dziecka - zdecydowane,a równocześnie... rodzice Julki rewelacja (1) Z wielkim bólem wchodziłam do gabinetu.. byłam tak zestresowana i przerażona,... K. gabinet godny polecenia (1) Rewelacyjny Gabinet, rewelacyjne podejscie do pacjenta - W szczegolnosci... Aleksandra N Sama przyjemność (1) U żadnego stomatologa nie czułem się tak komfortowo. Pawlik 1 - opinia (1) Swietna atmosfera i profesjonalna obsluga.Milo, przyjemnie .Polecam 1