Polecam wszystkim !! (1) Bardzo profesjonalne podejście do tematu wybielania zębów. Wyczerpujące... Bartosz rewelacja! (1) Byłam na wybielaniu zębów lampą Zoom Advanced Power, i po niecałej godzinie... Jolanta Majda Zaklad dla chcacych przeplacac. (1) Wszystko w miare do przyjecia jednak ceny horendalne. Byłam kilkakrotnie w... klientka z Gdyni
niewiarygodnie miło (1) w jamie ustnej pojawiła mi sie maleńka narośl, nikt nie wiedział co to, ani... mta Vist Dent UL.AL.ZWYCIĘSTWA 43 GDAŃSK (1) Ja byłam zadowolona z dzisiejszej wizyty -może dla tego że niezbyt dużo miała... BEATA Polecam (4) Nigdy nie zdarza mi się wystawiać idealnych ocen, ale w tym przypadku muszę... Mateusz Polecam (2) Pełen profesjonalizm!Ja tez czekałam na Panią doktor-chodzimy tu całą... Katarzyna LEKARZE Z POWOŁANIA!!!! (1) Polecam wszystkim ten gabinet stomatologiczny, w szczególności osobom, które... Agnieszka Kowalczyk Jestem pełna podziwu. (1) Z całą pewnością mogę polecić Panią Dr Małgosię. Jest to osoba bardzo... Joanna Bardzo solidna stomatolożka (1) Od lat korzystam z usług dr Kamieniak. Jest osobą niezwykle kompetentną, a... Aleksandra Bojarska-Meier zdecydowanie godna polecenia (1) Dziś miałam okazję się przekonać na własnej osobie, że zamieszczone tu opinie... ivi Pełen profesjonalizm (1) Wczoraj byłam pierwszy raz u Pani doktor i...jestem oczarowana!!! Super... Kaśka aaaaa - opinia (1) super lekarz, co prawda nie jest najtańszy ale poradził sobie z zębem którego... aaaaa Polecam ! Super gabinety ! (1) W 100% polecam DentiCo, bardzo profesjonalna opieka medyczna i miła obsluga w... Ewa polecam (1) Jestem wierną klientką doktora Melkowskiego. Bardzo profesjonalnie podchodzi... agnieszka POLECAM ZA PODEJŚCIE DO PACJENTA I "LUDZKIE" CENY (2) Jeśli wizytę u dentysty mozna rozpatrywac w kategorii "miła", to moja... WO.BON Super! (1) Doktor Tyszkiewicz super poradziła sobie z moimi zębami, a i jeszcze do tego... Jakub M PROFESJONALNIE I SYMPATYCZNIE (1) Jeśli wizytę u dentysty mozna rozpatrywac w kategorii "miła", to moja... WO.BON Z cała pewnością polecam ! (1) Mój strach i okropne przerażenie przed wizytą u dentysty zmieniła właśnie ta... Apolonia Moja wizyta w Curodental (1) Polecam wszystkim Dr.Anne Kruchlik korzystałem z jej usług dwukrotnie i za... Szczęśliwy Paweł