Kurs podstaw fotografii (1) Bardzo polecam kurs. Dużo wiedzy ale przekazanej w całkowicie zrozumiały... Marianna Pawelczyk Kurs fotografii dla poczatkujacych (1) Jestem bardzo zadowolona,polecam wszystkim ,w kazdym wieku. Malgorzata Kurs fotografii. (1) Bardzo profesjonalny kurs. W prosty, zrozumiały i łatwo przyswajalny sposób... Marian W.
Profesjonalny i łatwy do zrozumienia kurs fotografowania. (1) Dziekuję serdecznie za pomoc w zrozumieniu niezrozumiałych pojęć - przesłona,... Urszula Dziękuję Darku! (1) Polecam kurs dla początkujących z całego serca. W końcu potrafię panować nad... Weronika Pełen profesjonalizm, rzetelna wiedza i ogromne zaangażowanie (1) Polecam w 100% kurs fotografii dla początkujących. Bardzo profesjonalne... Alina Kursy, plener i studio (1) Fachowo, miło i profesjonalnie. Jestem bardzo zadowolona. Nikoleta Szczerze polecam !!! (1) Szczerze polecam kurs z podstaw fotografii w BiznesFoto Gdynia.Darek prowadzi... Diana Kurs fotografii dla początkujących (1) Zagadnienia fotograficzne już nie są mi obce Marlena.K Kurs fotografii dla początkujących (1) Polecam kurs fotografii dla początkujących. Darek świetnie tłumaczy, chętnie... Kasia Wspaniały kurs robienia dobrych zdjęć (1) Właśnie ukończyłem podstawowy kurs fotografii (pażdziernik'17) prowadzony... Zbyszek N. Polecam na MILION procent :-) (1) Właśnie ukończyłam kurs dla począkujących w edycji wrześniowej i jednym... Marta Herstowska Kurs foto (1) Baaardzo serdecznie polecam kurs foto u pana Dariusza, mnóstwo niezbędnej... Joanna Kurs fotografii (1) Z całą stanowczością polecam kurs u Darka, zajęcia prowadzi w bardzo... Asia najlepszy kurs (1) Bardzo polecam kurs prowadzony przez pana Darka - artystę. Kurs bardzo... Ania Kurs fotografii dla początkujących (1) Kurs naprawdę godny polecenia: świetna organizacja, informacje wyczerpujące i... Sylwia Kawał solidnej wiedzy na start (1) Godny polecenia kurs fotografii dla początkujących. Ciekawie prowadzone... Agnieszka Kurs fotografii dla początkujących (1) Bardzo polecam kurs u Darka. Świetne podejście do kursantów, duża wiedza i... Klaudia Świetny kurs, polecam (1) Kurs dla początkujących to super wybór dla każdego amatora fotografii. Jeśli... Viola Kurs fotografii dla początkujących (1) Kurs Darka Śliwińskiego to świetna zabawa dla wszystkich zainteresowanych... Agata