Świetny kurs ! (1) Najlepsza ocena dla zajęć, jak i samego prowadzącego. Kurs przebiegał w... Ania Polecam każdemu kto chce zaczerpnąć wiedzy o fotografowaniu :) (1) Bardzo ciekawy i rzeczowy kurs. Polecam każdemu kto chce się nauczyć robić... Magdalena R. Bardzo polecam! (1) Kurs rzeczywiście absolutnie od podstaw, wiedza przekazywana w bardzo... Adela
Serdecznie polecam (1) Wreszcie wiem co mam za sprzet i jak z niego korzystac. Darek bardzo fajnie... Gosia Super! (1) Polecam z całego serca bez względu na temat kursu bo na pewno każdy jest tak... Tomasz Rogacki Bardzo dobry kurs (1) Zdecydowanie polecam "Kurs Fotografii dla Poczatkujacych" Darka Sliwinskiego.... Kasia Ch. Super spędzony czas (1) Polecam na 100 %. Czas wspaniale spędzony, aparat ujarzmiony. Teraz wiem jak... Grażyna Polecam! (1) Darek Śliwiński to fachowiec. Indywidualny Kurs Fotografii nie tylko... Michał Kurs indywidualny fotografii dla mam (1) Brałam udział w indywidualnym kursie fotografii dla mam. Jestem bardzo... Kasia K. Szczerze polecam !!! (1) Brałam udział w czterodniowym kursie fotografii dla początkujących. Pan Darek... Alicja kurs foto u Darka Śliwińskiego (1) Z całego serca polecam kursy fotograficzne u Darka Śliwińskiego :-) Mega... Joanna S. Polecam kurs fotografii dla początkujących u Darka! (1) Niby tylko 4 dni, a tyle nabytej wiedzy. Mega fajnie poprowadzone zajęcia, w... Monika Polecam ;) (1) Kurs był fajną przygodą w gronie miłych ludzi, chcących tak jak ja... Marta ;) Kurs Fotografi Dariusza Śliwińskiego (1) Brałam udział w kursie dla osób początkujących, kurs poprowadzony bardzo... Ramona Naprawdę polecam kursy fotografii Darka Śliwińskiego (1) Po skończonym kursie mogę powiedzieć, że umiem w końcu robić zdjęcia :) niby... Kasia Taaadam! Umiem obsługiwać aparat! (1) Był to mój pierwszy kurs w ogóle i byłam pełna obaw, czy dam radę. Jestem... Irmina Polecam super kurs fotografii dla każdego (1) Kurs był super, mimo, że nie Ja w nim uczestniczyłam to wiem z pierwszej... Mama gimnazjalistki Polecam z pelnym przekonaniem! (1) Bardzo goraco polecam kurs!Byl on niesamowita przygoda w Doborowym Gronie!Na... Ania Bardzo polecam i na pewno kiedyś wrócę do Darka (1) Fajne spotkanie w gronie miłych ludzi których zebrał wspólny temat... Waldek 100 % TAK (1) Profesjonalnie, ciekawie, wesoło...aparat ujarzmiony, umiejętności nabyte -... Renata z Gdyni