Kurs u Darka = bomba:) (1) Bez wahania polecam wam kurs u Darka! Wiele się nauczyłam, sprawdziłam w... Dorota J Asia - opinia (1) Świetne warsztaty,duża dawka wiedzy w przyjemnej atmosferze. Pełen... Asia Świetny kurs fotografiii ! (1) Uczestniczyłam w kursie dla początkujących. Wiedza przekazana bardzo... Ania
Bez chwili wahania polecam! (1) Każdy kto chociaż trochę interesuje się aparatem a chce poszerzyć znajomość... Magda Ł. warsztaty (1) warsztaty na bardzo wysokim poziomie pan Darek posiada bardzo dużą wiedzę... marta POLECAM !!!!! (1) Polecam wszystkim, którzy chcą zacząć swoją przygodę z fotografią i zacząć... Tomek Z entuzjazmem polecam (1) Prowadzący pan Darek jest profesjonalistą, który posiada dar przekazywania... Grażyna Polecam foty u Darka (1) Super spędzone 4-dni! Darek potrafi w przystępny sposób przekazać wiedzę :) Ania Polecam (1) Bardzo przyjemny i przystepny kurs. W milej atmosferze mozna poznac niezbedne... Bartek Polecam! (1) Rewelacyjne szkolenie prowadzone w luźnej atmosferze. Teoria połączona z... Kursantka kurs foto (1) Byłam bardzo mile zaskoczona wysoce profesjonalną obsługą kursu oraz jego... teresa Polecam kursy u Darka (1) Wszystko- poza pogodą (choć słońce wyszło, jeszcze było chłodno) było super :) kursantka Polecam (1) Zachęcam do udziału w kursach fotograficznych w Studio Biznes Foto.... Kejti Kurs fotografii dla początkujących (1) Watro skorzystać ! Prowadzący ma wielką wiedzę i potrafi ją doskonale... Ala Świetne zejęcia bez zadęcia (1) Fajnie prowadzone zajęcia. Teoria przeplata się z praktyką, a wszystko w... Agnieszka POLECAM!!! (1) Super zajęcia, w super atmosferze. Prowadzący nie tylko posiada ogromną... Renata Kurs fotografii dla początkujących (1) To nie jest kurs, gdzie uczysz się teorii, z którą później nie wiesz co... Lucyna ZABAWA I NAUKA W JEDNYM! (1) Podstawowe informacje o fotografowaniu w połączeniu z przemyślanymi zadaniami... Kamila super kursik (1) absolutnie świetne zajęcia! teraz pstrykam zdjęcia jak szalona i w końcu wiem... Ania Bardzo konstruktywne zajęcia (1) Nie można nic Panu Darkowi zarzucić, potrafi wytłumaczyć wszystko sensownie i... Natalia D.