Asia - opinia (1) Świetne warsztaty,duża dawka wiedzy w przyjemnej atmosferze. Pełen... Asia Świetny kurs fotografiii ! (1) Uczestniczyłam w kursie dla początkujących. Wiedza przekazana bardzo... Ania Bez chwili wahania polecam! (1) Każdy kto chociaż trochę interesuje się aparatem a chce poszerzyć znajomość... Magda Ł.
warsztaty (1) warsztaty na bardzo wysokim poziomie pan Darek posiada bardzo dużą wiedzę... marta POLECAM !!!!! (1) Polecam wszystkim, którzy chcą zacząć swoją przygodę z fotografią i zacząć... Tomek Z entuzjazmem polecam (1) Prowadzący pan Darek jest profesjonalistą, który posiada dar przekazywania... Grażyna Polecam foty u Darka (1) Super spędzone 4-dni! Darek potrafi w przystępny sposób przekazać wiedzę :) Ania Polecam (1) Bardzo przyjemny i przystepny kurs. W milej atmosferze mozna poznac niezbedne... Bartek Polecam! (1) Rewelacyjne szkolenie prowadzone w luźnej atmosferze. Teoria połączona z... Kursantka kurs foto (1) Byłam bardzo mile zaskoczona wysoce profesjonalną obsługą kursu oraz jego... teresa Polecam kursy u Darka (1) Wszystko- poza pogodą (choć słońce wyszło, jeszcze było chłodno) było super :) kursantka Polecam (1) Zachęcam do udziału w kursach fotograficznych w Studio Biznes Foto.... Kejti Kurs fotografii dla początkujących (1) Watro skorzystać ! Prowadzący ma wielką wiedzę i potrafi ją doskonale... Ala Świetne zejęcia bez zadęcia (1) Fajnie prowadzone zajęcia. Teoria przeplata się z praktyką, a wszystko w... Agnieszka POLECAM!!! (1) Super zajęcia, w super atmosferze. Prowadzący nie tylko posiada ogromną... Renata Kurs fotografii dla początkujących (1) To nie jest kurs, gdzie uczysz się teorii, z którą później nie wiesz co... Lucyna ZABAWA I NAUKA W JEDNYM! (1) Podstawowe informacje o fotografowaniu w połączeniu z przemyślanymi zadaniami... Kamila super kursik (1) absolutnie świetne zajęcia! teraz pstrykam zdjęcia jak szalona i w końcu wiem... Ania Bardzo konstruktywne zajęcia (1) Nie można nic Panu Darkowi zarzucić, potrafi wytłumaczyć wszystko sensownie i... Natalia D. Polecam kurs dla początkujących (1) Jeśli szukasz kursu, który pomoże Ci ogarnąć o co chodzi z lustrzanką, to na... Ania N