Fotografia z Darkiem Śliwińskim :) (1) W 100% pełen profesjonalizm!Darek potrafi swietnie przekazac wiedzę w sbosób... Gosia G. Kursy Fotografii Darka Śliwińskiego - SUPER! (1) Bardzo polecam. Duża wiedza Darka poparta doświadczeniem w różnych sytuacjach... Gosia K. Karolina Z. - opinia (1) Z największą przyjemnością polecam kurs fotografii u Darka. Wszystko... Karolina Z.
Najlepszy możliwy początek FOTO przygody :-) (1) Pozornie krótki kurs, ale dowiedziałam się wszystkiego czego było mi trzeba... AnJa Fenomenalne zajęcia (1) Jeśli właśnie staliście się posiadaczami lustrzanki (lub co gorsze macie ją... Kasia Rewelacja - polecam. (1) Kurs fotografii dla początkujących, prowadzony przez Darka Śliwińskiego... Grażyna Rewelka (1) Szczerze polecam. Warto. Uśka Rewelacja (1) Wszystko swietnie, lepiej niz sie spodziewalam! Prowadzacy - anielska... Alicja POLECAM! (1) Indywidualne warsztaty poprowadzone fantastycznie! Przemiła atmosfera, wiele... Ala FANTASTYCZNY KURS DLA ZIELONYCH (1) W zeszłym tygodniu miałam okazję uczestniczyć w kursie dla początkujących... Monika L Polecam w 100 % (1) Zajęcia teoretyczne prowadzone w super atmosferze i interesująco. Sam... Andrzej Idealnie (1) Super kurs dla mnie. Nareszcie wiem ustawiam, robiąc zdjęcia. Świetna... Weronika POLECAM / zajęcia indywidualne (1) Darek - niewyobrażalne morze cierpliwości :), niewątpliwy talent do... Milka Kurs foto dla początkujących (1) Pełen profesjonalizm ,zajęcia prowadzone na wysokim poziomie ,super atmosfera... Zyta Żaczek Pati - opinia (1) polecam każdemu kto jest w posiadaniu aparatu! do tej pory korzystałam tylko... Pati Kurs fotografii (1) Rewelacja! Bardzo polecam, super atmosfera, super prowadzący, super klimat.... Sylwia BuznesFoto (1) Wszystko na 6! Sposób przekazywania wiedzy, atmosfera, zakres materiału.... Kursantka Kurs fotografii (1) Poszłam na kurs- aby poszerzyć wiedze na temat swojego hobby. Po tych... Iza Kurs fotografii u Darka (1) Wszystko super! To czego chciałam się dowiedzieć, to się dowiedziałam. Darek... Alkaaa Kurs u Darka = bomba:) (1) Bez wahania polecam wam kurs u Darka! Wiele się nauczyłam, sprawdziłam w... Dorota J