Świetne kursy (1) Polecam kursy u Darka Śliwińskiego, przekazuje wiedzę w zrozumiały sposób, ma... Natalia kurs wstepny fotograficzny (1) bardzo profesjonalne przygotowanie, atmosfera super wiele nowosci zbyszek dobek Bardzo polecam (1) Prowadzący - komunikatywny, pomocny, wyrozumiały. Kurs - podstawy wiedzy... Basia
"Kurs Fotografii dla Poczatkujacych" Darka Sliwinskiego (1) Polecam "Kurs Fotografii dla Poczatkujacych" Darka Sliwinskiego. Teraz wiem,... Piotr Polecam (1) Polecam. Świetne wprowadzenie do tematu fotografii. Kajetan KURS FOTOGRAFII DLA POCZĄTKUJĄCYCH (1) Kurs prowadzony profesjonalnie, bez zbędnych rozmów nie związanych z tematem,... MarcinKurkus Polecam (1) Kurs spełnił moje oczekiwania, miła atmosfera, wiedza przekazana w przystępny... Adriana Kurs podstawowy - warto (1) Kurs podstawowy u Darka Śliwińskiego to kompendium wszystkiego co powinna... Grzegorz Niki - opinia (1) Bardzo fajny kurs na początek, zachęca do zgłębiania wiedzy. Prowadzący... Niki Spoko (1) Bardzo polecam kurs dla początkujących !!! Profesjonalnie przekazana wiedza w... Bobo Polecam (1) Taki kurs powinien być w pakiecie do każdego nowo zakupionego aparatu a... Piotr Polecam (1) Kurs rewelacyjny. Wszystko jasno wytłumaczone. Zajęcia w miłej atmosferze.... Ola G Kurs dla początkujących (1) Polecam kurs dla osób rozpoczynających przygodę z aparatem, jak i dla tych,... MarcinJ. POLECAM!!! (1) polecam wszystkim amatorom kursik dla początkujących. Swój aparat mam od 7lat... Jola Kurs dla początkujących (1) Przede wszystkim serdeczne podziękowanie za fajnie przeprowadzony kurs.... Gabi Bardzo dobry kurs! (1) Nawet nie wiedziałem, że mogę takie ładne zdjęcia zrobić, zawsze myślałem, że... Tomek Super kurs! (1) Super kurs! Bardzo konkretnie i na temat. Nie wiedziałam nawet, że mój aparat... Paulina polecam (1) Polecam. Naprawdę profesjonalnie. dota kurs fotografii dla początkujących (1) Kurs - super! Zdecydowanie polecam! Powadzący w sposób uporządkowany i... Ania Fantastyczny kurs! (1) Uczestniczyłam w kursie dla początkujących. Na kurs przyjechałam specjalnie z... Kasia