Szewczyk Ewa - opinia (1) Świetne warsztaty , wiedzą przekazana w sposób prosty i przejrzysty .Zajęcia... Szewczyk Ewa Kasia - opinia (1) Jestem po kursie podstawowym i jestem mega zadowolona, samo prowadzenie kursu... Kasia Gosia - opinia (1) Kurs podstaw fotografii bardzo przystępnie poprowadzony. Gosia
Sławek - opinia (1) fajna atmosfera, wiedza podana w praktyczny sposób Sławek Gosia - opinia (1) Kurs z podstaw fotografii jak najbardziej do polecenia. Cała masa wiedzy... Gosia Gosia - opinia (1) Kurs z podstaw fotografii jak najbardziej do polecenia. Cała masa wiedzy... Gosia Wioleta L - opinia (1) Jestem pod wielkim wrażeniem Miałam przyjemność wziąść udział w kursie dla... Wioleta L Kurs dla początkujących (1) Polecam każdemu, kto jeszcze się waha czy skorzystać z kursu. Sposób... Klaudia fotografia-kurs dla początkujących (1) Kursy przeważnie kojarzą mi się z czymś nużącym. Właśnie ten kurs zaburzył u... rochem Polecam wszystkim entuzjastom fotografii! (1) Kurs dla początkujących fotografów, to świetna propozycja dla wszystkich,... MBG kurs dla poczatkujacych (1) Super kurs,super prowadzący ,fajna atmosfera .Gorąco polecam . laik Kurs fotografii dla początkujących (1) Świetny kurs dla osób początkujących i stawiających pierwsze kroki w... Emilia kurs fotografowania (1) Rzeczowe zajęcia prowadzone w bardzo sympatycznej i swobodnej atmosferze -... Maciek Canon (1) Bardzo polecam kurs, wiedza którą przekazal na kursie widzę że jest konieczna... Rafal 100% profesjonalizmu (1) To już drugi kurs, jaki odbyłem z Darkiem i na pewno nie ostatni. Tak jak... Adam Świetny kurs! (1) Serdecznie polecam wszystkim kurs fotografii podstawowej prowadzony przez... Patrycja Kurs fotografii dla początkujących (1) Bardzo serdecznie polecam kurs fotografii u p. Darka. W prosty i zrozumiały... Gracjana Kurs fotograficzny (1) Polecam, zajęcia prowadzone bardzo ciekawie, wiele się na nich nauczyłam,... Karolina Polecam (1) Polecam kursy u Darka Śliwińskiego. Brałam udział w podstawowym i jestem... Anna Wyśmienity kurs (1) Brałem udział w kursie dla początkujących. Darek w wyśmienity sposób... Maciej