Polecam - Kursy Fotografii Darka Śliwińskiego dla początkujących (1) Wielki pozytyw! Zajęcia przygotowane w ciekawy, przystępny sposób.... Alicja Polecam! (1) Pozytywna energia, mnogość pomysłów, ogromna wiedza! Jeżeli ktoś ma aparat i... Damian Polecam kurs Fotografii Darka Śliwińskiego (1) Ciekawie prowadzone zajecia. Dały mi podstawową wiedzę z zakresu fotografii.... Magda
Polecam z czystym sumieniem (1) Bardzo przyjemnie prowadzony kurs, prowadzący sympatyczny, pomocny i przede... P Zdecydowanie POLECAM! (1) Wszystkim którzy zastanawiają się czy wziąć udział w kursie - POLECAM! Super... Diana Polecam !!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Polecam !!!!!!!!!!!!!!!!! Zdecydowanie polecam. Kurs prowadzony fachowo,... niahaniania Polecam (1) Świetne zajęcia, przystępnie prowadzone, bardzo ciekawe zajęcia praktyczne. stan Polecam!:) (1) Polecam kurs wszystkim, którzy mają lustrzanki a nie koniecznie wiedzą jak z... Karina POLECAM WSZYSTKIM!!! (1) Super spędzony czas, ogromna ilość przyswojonej wiedzy w tak krótkim czasie.... Justyna Polecam! (1) W końcu wiem w jaki sposób mogę wykorzystać funkcje mojego aparatu!... Aneta Oczywiście, że polecam! (1) Otrzymałam od bliskich urodzinowy voucher na indywidualne warsztaty... Kasia Banasiak Kabi Kurs dla każdego (1) Witam. Własnie zakończyłem kurs fotografii i jestem naprawdę zadowolony. W... PiotrD Gosia - opinia (1) Niebezpiecznie wciągające szkolenie :)) Dobrze spędzony czas. Darku, dzięki... Gosia Super kurs!!! (1) Zajęcia rewelacyjne, pan Darek bardzo konkretny i z pasją przekazuje swoją... Bożena piotr19671115 - opinia (1) Gorąco polecam wszystkim zainteresowanym, mimo , że jakiś czas fotografuję,... piotr19671115 Treściwie, profesjonalnie, w dobrej atmosferze (1) Szkolenie bardzo treściwe, dobrze skrojony program - równowaga między teorią... Agnieszka Polecam! (1) Profesjonalnie, ale przystępnie, z zaangażowaniem, ale bezstresowo :) Dzięki! Eliza Dorota - opinia (1) Profesjonalizm, przemiła atmosfera, umiejętność przekazania wiedzy i... Dorota Świetny kurs (1) Pełen profesjonalizm, przemiła atmosfera oraz świetne (oraz intensywne!)... Aneta Serdecznie polecam! (1) Do samego studia bardzo trudno trafić i nie raz się pogubiłam w tych... Agata