Polecam! (1) Masa niezbędnych informacji - przedstawiona w bardzo przystępny i ciekawy... AW :)! (1) Bardzo fajna atmosfera i świetne przekazywanie wiedzy przez prowadzącego!... I. Profesjonalizm i pasja (1) Kurs fotografii dla początkujących-ciekawe zajęcia teoretyczne i praktyczne... Ksenia
Kopalnia wiedzy o fotografii - polecam ! (1) Jeżeli chcesz świadomie "pstrykać zdjęcia" i wiedzieć jakich unikać pułapek,... Maciek Kurs super!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Polecam wszystkim kurs dla początkujących. Uważam podobnie tak jak moi... Karol Zdecydowanie polecam (1) Jestem bardzo zadowolony z nauki u Darka - polecam innym! Gerard McLaren Idealny... (1) ... zarówno dla początkujących jak i dla osób które nigdy nie miały... Me kurs dla początkujących (1) Gorąco polecam wszystkim zainteresowanym. Świetny wstęp do fotografii, można... Asik Dziki szał :) (1) Jestem po podstawowym kursie fotografii i bardzo polecam! Po tym kursie można... Laura Pełne zadowolenie! (1) Z prawdziwą przyjemnością wystawiam bardzo dobrą ocenę kursu dla... Grzesiek Rewelacja! (1) Jestem po podstawowym kursie fotografii i bardzo polecam! Pan Darek przekazał... Aleksandra sylwek - opinia (1) polecam , można wiele się nauczyć , ciekawe ćwiczenia i super atmosfera. sylwek gorąco polecam kurs dla początkujących (1) po pierwsze prowadzi go doświadczony profesjonalista a nie osoba przypadkowa,... KS p o l e c a m (1) Bardzo udana współpraca przy mojej pierwszej w życiu sesji zdjęciowej w... Mira M. "Polecam" (1) Pan Dariusz który prowadzi zajęcia teoretyczne i praktyczne ma świetną wiedzę... AGA.G 50+ - opinia (1) Jedyne co ja bym poprawił, to może większe zróżnicowanie oferty kursów,... 50+ Tj - opinia (1) Bardzo ciekawe zajęcia. Intensywne kursy z dużą dawką wiedzy przeprowadzone w... Tj profeska:))) (1) jestem bardzo zadowolona ze zdjęć - świetna wspólpraca, przemiła atmosfera,... Kalarepka Super!! Polecam! (1) Jako zaczynająca swoją przygodę z fotografią polecam wszystkim kurs... Joanna Gorąco polecam :) (1) Bardzo ciekawe i przyjemne zajęcia. Warto skorzystać z wiedzy i doświadczenia... Basia