Studio Retro

Fryzjerzy Paznokcie Salony kosmetyczne

Gdańsk, Juliusza Słowackiego 35

polecam! (1) Rewelacyjny salon! Już kilka razy zaufałam p.Natalii w kwestii zmiany fryzury... Ewelina polecam (1) Zdecydowanie polecam. Strzyżenie dokładne. Koloryzacja ciekawa. Pani Natalia... Dorota Najlepszy fryzjer w Trójmieście (1) Miejsce bardzo klimatyczne, pyszności kawa, profesjonalny wywiad i ocena... Barbara Wrzesińska
Polecam (1) To studio bardzo mnie zaskoczyło jak na moją pierwszą wizytę. Szefowa bardzo... Martyna Polecam z czystym sercem :) (1) Przyjazna atmosfera, pyszna kawka, a przede wszystkim super kolor i cięcie :)... arn. Fryzurka w 5 minut ! . (1) POLECAM Natalię, ładnie i szybciutko , włoski wyrównane i uczesała ładnie :)... Gaziaa Zachwycona :P (1) Polecam wszystkim, niezdecydowanym, planującym zmianę koloru czy fryzury na... Gosia justyna92 - opinia (1) Profesjonalna obsługa. Wspaniały wystrój salonu. Na pierwszą wizyte namówila... justyna92 opanowana głowa (1) wstałem wraz z kogutem, usiadł mi na głowie wtem wspomniałem sobie o Natalii... blondyn porą poranną Lubię to! (1) Studio Retro odwiedziłem pierwszy raz w połowie października. Miejsce stylowe... Brunet wieczorową porą. Jestem ZACHWYCONA! (1) Jestem ZACHWYCONA, bo jeszcze nikt nie zrobił takich cudów z moimi włosami... Magda Polecam! (1) Po trzeciej już wizycie w Salonie Retro z czystym sumieniem mogę polecić... Zadpwolona Polecam każdemu! (1) Fajny klimat, super obsługa no i w miarę tanio jak na taki wypas! :) Polecam!... Piotr Z czystym sumieniem polecam (1) Dzisiaj odwiedzilam studio retro i jestem przeszczesliwa! Pani Natalia... Karolina Wspaniały (1) Profesjonalna obsługa, miła atmosfera i przede wszystkim zadowolone klientki.... Kamila Polecam (1) Z czystym sumieniem mogę polecić strzyżenie przez p. Natalię. Słucha klienta,... Maciej Idealny wybór na pedicure (1) Zdecydowałam sie na pedicure w tym salonie i to był strzał w 10tkę. Bardzo... Agnieszka Gorąco polecam. (1) Pani Natalia uratowała moje włosy , które po nieudanej koloryzacji były... Asia moje miejsce :-) (1) Do Pani Dagmary trafiłam z polecenia mojej mamy.Moje zniszczone domowym... Kasia polecam (1) Bardzo kulturalna obsługa, przystępne ceny, nie trzeba długo czekać na... Aleksandra