Studio Retro

Fryzjerzy Paznokcie Salony kosmetyczne

Gdańsk, Juliusza Słowackiego 35

agnieszka - opinia (1) do p.Dagmary chodzę od lat ale ostatnio skusiłam się dałam się obciachać... agnieszka Kosmetyka (1) Polecam wszystkim zabiegi wykonywane przez Panią Klaudię. Już dwukrotnie... Kasia Polecam! (1) Polecam wszystkim wymagającym :) Miła i profesjonalna pani Dagmara poradziła... Aga
KOSMETYKA (1) Ostatnio skorzystałam z pakietu usług kosmetycznych, manicure i pedicure... Wiola Godne polecenia (1) Chciałabym pochwalić Panią kosmetyczkę , jest mila osoba, kontaktową.... Alicja Studio Retro (1) Bardzo fajne miejsce. Profesjonalna obsługa i świetna jakość wykonywanych... Iwona gorąco polecam (1) Pani Dagmara to fryzjerka doskonała: ma świetne pomysły na cięcia, ale też... Elwira Wizyta, która sie nie odbyła. (2) Byłam umówiona na wizytę w dniu 22.04 , po przyjściu okazało sie, ze Pani... Anita To się nazywa fryzjerstwo kreatywne!!! (1) Do studia trafiłam przypadkiem, gdyż moja stała fryzjerka się rozchorowała.... Alicja Jestem bardzo zadowolona ! (1) Od wielu lat korzystam z uslug wielu fryzjerow..ale z calym... Sylwia super (1) Ja również jestem bardzo zadowolona! Wizyta idealna! Przemiła i fachowa... marla polecam!!! (2) a ja dla odmiany pochwalę drugą Panią fryzjerkę z salonu,do Retro trafiłam z... aga Bardzo OK (1) Do salonu trafiłam poprzez polecenie, i jestem bardzo zadowolona. Robiłam... Diana nie zmienie fryzjera (1) Pani Dagmara jest moja fryzjerka już ok kilku lat. Za każdym razem potrafi... Aga Gorąco polecam (1) Polecam Pani Dagmara naprawdę świetnie strzyże a jej najsilniejszą stroną... Anna Jak w bajce o Kopciuszku... (1) Do Pani Dagmary i jej cudnego saloniku wybrałam się po dokonaniu solidnej... Paulina (od wina) Polecam! (2) Drogie Panie, jeśli szukacie spokojnego,przyjemnego miejsca na celebrowanie... Ola polecam (1) polecam Aga Serdecznie Polecam! (1) Jestem klienktą Pani Dgmary od lat i jest to jedyna osoba, w której ręce bez... Kasia Goraco polecam! ! TEN SALON.. (1) Byłam dzis w Studio Retro po raz pierwszy. Odczucia? NIEZAPOMNIANE. Wchodzisz... pati