a czy ktoś wie, gdzie teraz są instruktorzy z tej szkoły? (1) bo podobno zawiesiła działalność. Po tylu pozytywnych postach BARDZO chętnie... agnieszka Dziękuję panie Januszu! :) (1) Dzięki panu Januszowi dziś udało mi się zdać egzamin. Jest to człowiek z... Ania K DZISIAJ ZDAŁAM EGZAMIN!!!!! (1) Dzisiaj zdalam egzamin za drugim razem!!! pierwszy oblalam z wyniku mojego... Kasia
WCZORAJ ZDAŁAM EGZAMIN!!! :) (1) Szkoła godna polecenia dla tych: - którym zależy na czasie (możliwość... Magdalena Polecam:) (1) Miałam przerwę w zdawaniu egz przez 4 lata, wykupiłam w szkole "Barbara"12... Natalia POLECAM!!! (1) Co prawda egzamin zdałam 2 miesiące temu, ale nie miałam jeszcze okazji... Bożena N.F. skuteczność 100% (1) Dzisiaj miałam egzamin - zdałam za pierwszym podejściem!!! W co nadal nie... Agnieszka Świetna szkoła ! (1) Witam! Polecam wszystkim serdecznie tą szkołę jazdy! Świetne przygotowanie,... Marcin bardzo dobra szkoła (1) poleca wszystkim serdecznie, przygotowanie rzeczowe i profesjonalne, nauka... m Wejherowo a Gdyńska"Barbara" (1) Ludzie z poza Gdyni dużo tracą! Przed szkołą "Barbara" robiłam kurs w Szkole... Menia Wejherowo SUPER SZKOłA (1) Szkoła jazdy jest na prawdę SUPER. Polecam wszystkim niezdecydowanym. Zajęcia... Gosia POLECAM! (1) wszystkie wczesniejsze opinie mowia same za siebie, konkretnie a co... Marcin88 Aneta - opinia (1) Polecam wszystkim szkołę jazdy "Barbara". Kurs przeprowadzony bardzo szybko i... Aneta Polecam (1) Chwalę sobie kurs odbyty w tej szkole, efektem prawo jazdy do odbioru w... Daniel POLECAM JAK NAJBARDZIEJ (1) Profesjonalne podejście do kursanta. Pomoc w opanowaniu zdenerwowania w... Katarzyna K. Polecam! (1) Zdałem za pierwszym razem :) Polecam szkołe i przede wszystkim pana... ostrysurfer Świetna szkoła !!!!! EGZAMIN ZDANY ZA 1-SZYM RAZEM !!!! (1) Dziękuje pracownikom szkoły jazdy Barbara za to, że dzięki nim zdałem egzamin... Michał Sachetti I tak oto mamy 8 cud...;) (1) Witam Witam wszyscy, którzy macie wątpliwości...-Pan Janusz -nieoceniony... Joanna Zdałem za pierwszym razem (1) Polecam tę szkołę, podejście profesjonalne, godziny elastyczne, cena... Krzysztof O. Monika - opinia (1) Gorąco polecam tę szkołę jazdy;)!!! Egzamin zdałam za drugim razem...... Monika