POLECAM - Tomku, dziękuję :) (1) 5 lat temu w Gdańsku 3 razy nie udało mi się wyjechać z placu.... Gosia D. Wielkie podziękowanie dla Pana Wojtka (1) Wspaniałe przygotowanie do mojego egzaminu.Pan Wojtek bardzo dobrze... Marek ZDAŁAM!!! (1) CHCIAŁABYM PODZIĘKOWAĆ PANU JANUSZOWI, ZA DOSKONAŁE PRZYGOTOWANIE DO... DOROTA
Podziękowania dla Pana Janusza (1) Serdeczne podziękowania dla wspaniałego instruktora, jakim jest Pan Janusz za... Monika J. POLECAM (1) Zdałem za pierwszym razem egzamin teoretyczny jak i praktyczny . Zawdzięczam... Michał K. Polecam serdecznie !!! (1) Witam. Zdałam egzamin za pierwszym razem! Podejście do kursantów w tej szkole... Karolina Polecam serdecznie (1) Do tej szkoły trafiłem ponad 2 lata temu - została mi polecona, a szczególnie... Tomasz Leszczyński magdalena sowa - opinia (1) Witam wszystkich. Wczoraj zdałam egzamin za drugim razem (pierwszy raz to mój... magdalena sowa Serdeczne Podziękowania dla pana Marcina !!! (1) Bardzo dziękuje za świetne przyuczenie do egzaminu , który zdałam za... Karolina N. Dobra szkoła, przyjemna atmosfera (1) POLECAM Szkołe Jazdy Barbara z kilku podstawowych powodów: 1. Miła atmosfera... Sebastian C. Szkoła godna polecenia (1) Drogi przyszły kursancie i kierowco!Jeśli jeszcze nie wybrałeś..jeśli ciągle... agata Polecam serdecznie (1) Witam, polecam serdecznie tę szkołę jazdy.Podejście do kursantów jest bardzo... Łukasz R. Tu nauczysz sie jezdic (1) Szkoła uczy bardzo dobrze. Solidnie przeprowadzone wykłady i bardzo cierpliwy... Monika Maruda - opinia (1) Co prawda egzamin zdałam już jakiś czas temu, ale nie miałam jeszcze okazji... Maruda DZIEKUJE DZIEKUJE DZIEKUJE!!!!! (1) Panie Januszu serdecznie dziekuje za bardzo dobre przygotowanie mnie do... Ada J. Hania - opinia (1) ja jeździłam z Agnieszką, młoda laska ale porządnie uczy polecam wszystkim :) Hania Pani Agnieszka - to jest to czego Ci potrzeba zeby zdac (1) Chcesz zdać za pierwszym razem tak jak ja idz do "Barbary" i wybierz Pania... Cichy wielbiciel Pani Agnieszki Podziekowania (1) Chciałem podziękować panu Januszowi za cały wkład w moją naukę. Pokazał mi od... Magda Najlepsza szkoła:) (1) Chciałam podziekowac za wszystko, zdałam egzamin za pierwszym razem:):):) A... daria g Podziękowanie dla Pani Agnieszki za bardzo dobre przygotowanie do egz. (1) Witam! Chciałem bardzo gorąco polecić Szkołę Jazdy "Barbara". Profesjonalne... Patryk R.