:) (1) Bardzo ciekawe i fajne nauczanie teoretyczne prowadzone przez znakomitego... Guniek ZDAŁAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D (1) Bardzo bym chciala podziękować panu Tomkowi!!! za WIELKĄ cierpliwość i... Natalia S. Jeszcze nie wierzę!;) (1) Dziesiec lat temu chodzilam na kurs ....zupelnie w innym miescie...nie... Iwona G.
Polecam :) (1) Polecam szkołę jazdy Barbara. Zdałem za drugim razem, ale pierwszy raz to... rajdowiec :) UWAGA ! na długość kursu! (1) Po woli zaczyna mnie to denerwować!!! Okres oczekiwania na jazdy po... młody Najlepsza szkoła w Trojmieście! (1) Gorące podziękowania za fachowe przygotowanie do egzaminu. Cierpliwość,... Zofia Polecam! (1) Bardzo polecam! dobrze prowadzony kurs teori ktory zamyka sie w ciagu... Monika Karolina - opinia (1) Gorąco polecam tą szkołę ponieważ instruktorzy bardzo dobrze przygotowują do... Karolina REWELACJA! ZDALAM ZA PIERWSZYM RAZEM!!! (1) Goraco polecam wszystkim szkolke jazdy Barbara, profesjonalni, cierpliwi i... Maja dobra nauka, jeszcze lepsza atmosfera (1) Szkoła godna polecenia. Przyjemna nauka a instruktorzy w umiejętny sposób... Andrzej ZDAŁEM ZA PIERWSZYM RAZEM:):):):):):) (1) WSZYSTKIM GORĄCO POLECAM!!!!!!!!! UWAŻAM ŻE SZKOŁA PROPONUJE W PEŁNI... Seba ZDAŁAM :) (1) 7 lat temu oblałam 3 razy. Trochę godzin wykupionych u p.Janusza, p.Tomka i... Dorota Godne polecenia! (1) Serdecznie polecam tą szkółkę! Mimo iż nie udało mi się zdac (to było... Marta rewelacja (1) jestem bardzo zadowolona, serdecznie polecam! paulina Świetna Szkoła - gorąco polecam!!!! (1) Dzisiaj zdałam egzamin, ogólnie moja ocena tej szkoły nauki jazdy jest... Kamila Super Szkoła polecam !! (1) Witam zdałem egzamin za drugim podejściem :) Co do instruktora to nie... Jerzy GORĄCO POLECAM!!!!!! :) :) (1) 25 kwietnia zdałam egzamin za 3 podejściem .Pierwsze 2 egzaminy oblałam na... Anna :) SUPER! (1) goraco polecam szkolke. teoria, jak i jazdy rewelacyjne, a zwlaszcza z panem... Karolina Wilczewska Rewelacyjna szkoła!!! (1) Moim zdaniem szkoła jazdy "Barbara" jest chyba najlepszą w Trójmieście.Mówie... Sabina ;) Super szkoła !! (1) Szkoła godna polecenia, cały kurs przebiegał w tak miłej atmosferze, że... inż. Ania