Serdeczne Podziekowania Dla Pani Instruktor Agnieszki :-) (1) Zdałem za pierwszym razem egzamin teoretyczny jak i praktyczny . Zawdzieczam... Kamil (Coolio) POLECAM:) (1) Bardzo polecam wszystkim tą szkółkę. Jest na prawdę super:) Tutaj naprawdę... PaTi V. - opinia (1) miło, przyjemnie, a także rewelacyjny sposób nauczania :) polecam V.
Podziekowanie dla pani instruktror Agnieszki =) (1) Na początku pochwalę się że zdałem egzamin za pierwszym razem dzięki swojej... B.M. 1 podejście i zdany egzamin ! (1) Polecam kazdemu te szkole. Dziekuje p.Januszowi, bo to dzieki niemu zdałam... Karolina F POLECAM! ZDANE ZA PIERWSZYM RAZEM :) (1) Wszystkim niezdecydowanym polecam szkołę jazdy "Barbara".Bardzo miła... Szymon zdałam za pierwszym razem:) (1) Chciałam serdecznie podziękować Wspaniałemu Panu Januszowi za cierpliwość i... Kasia w końcu! (1) kilka dni temu zdalam prawko! jestem strasznie zadowolona> Jezdilam z panem... Asia Zdałam ;))))))))))) (1) Polecam Wszystkim Szkołę Jazdy Barbara!!Zdałam za pierwszym razem i jeszcze w... Ania M. POLECAM ! Zdałem za pierwszym razem !!! (1) Nauka SUPER, a trasę jaką jechałem na egzaminie znałem bardzo dobrze dzięki... Arek POLECAM " Szkołę Barbara" (1) Jeszcze jakis czas temu nie wierzyłam, że kiedykolwiek usiądę za kierownicą,... Klaudia S. Piotrek - opinia (1) WSZYSTKIM POLECAM TĄ SZKOŁE JAZDY JEST NAJLEPRZA UCZYŁEM SIE W INNEJ SZKOLE... Piotrek Ania - opinia (1) Szczerze polecam! Gorąco polecam wszystkim Szkołę Jazdy "Barbara". Kurs... Ania Rewelacja!!!!!!! (1) Kiedy na stronie papierów wartościowych ujzalam napis,ze moje prawo jazdy... agga21 Polecam! (1) Bardzo polecam szkołę jazdy "Barbara". Teoria wyłożona w sposób przyjazny dla... Kamila Szkoła, która nauczy Cię jeździć !!! (1) Bardzo dobra szkoła jazdy, nastawiona na kursanta i na rzeczywistą naukę... Joanna Bardzo polscam (1) 3 lata temu ukończyłam kurs podeszłam do egzaminu i nie zdalam teraz... Monika ZDAŁAM :-] GORĄCO POLECAM!!!!!!! (1) Zdałam:D za drugim razem, za pierwszym niestety stres był górą:( Szczególnie... Magda Zdałem za pierwszym razem :D (1) Szkołe oceniam bardzo dobrze, naprawdę bezstresowa atmosfera, można się dużo... Piotr M. Anita - opinia (1) Chciałam tylko dodać, że jeśli chodzi o instruktora to gorąco polacam pana... Anita