ZDAŁAM ZA PIERWSZYM RAZEM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Znakomita Szkoła!!! Kurs bardzo dobrze przygotowuje zarówno do egzaminu z... Aldona S. Jedna z najlepszych szkół na Pomorzu :) (1) Polecam wszystkim pragnącym nauczyć się dobrze prowadzić auto. Grzegorz Bardzo polecam! (1) Bardzo polecam tą szkółkę. Zdałam za drugim razem (pierwszy raz oblałam... Asia
ZDAŁAM!!!!!!!!! DZIĘKUJĘ:) (1) NIE MIAŁAM CAŁEGO KURSU W TEJ SZKOLE, ALE WYKUPIŁAM SOBIE GODZINY PRZED... ADA ZDAŁAM!! (1) Co prawda nie udało mi się za 1 razem ale jestem bardzo zadowolona z nauki... Asia Jestem bardzo zadowolona! (1) Co prawda nie mialam calego kursu w tej szkole, ale wykupilam sobie godziny... Ania Polecam (1) Należę do tych osób, którym jazda samochodem sprawia dużo problemów i na... I.M. Polecam (1) Mimo iż to mała szkoła jazdy stoi na najwyższym poziomie. Dobra atmosfera,... Ja Wszystkim polecam!!!! (1) Szkola znakomita!!! Profesjonalne podejscie. Serdeczne podziękowania dla Pana... madlena Naprawdę polecam!!! (1) Z łezką w oku musiałam pożegnać się ze Szkołą Jazdy "Barbara", pownieważ -... Ania P. Milo :) (1) Bardzo polecam ta szkole. Zdalem za pierwszym razem jazde i to przez... Paweł Za pierwszym razem!!! (1) Wszystko zgodnie z oczekiwaniami. Sprawnie, szybko i dogodnie. Polecam Fishmac Jr zdałem! (1) Polecam. Może faktycznie trochę długo czasu trwało zanim zacząłem jeździć... keslin POLECAM! (1) Przedwczoraj udało mi się zdać egzamin, może nie za pierwszym razem... Agata :) (1) Serdecznie polecam "szkółke BARBARA" zdalam za 2 razem,za pierwszym mój błąd... Angelika S. Polecam Szkołę Barbara a zwłaszcza Pana Janusza. (1) Sama w to nie wierzyłam, że można (że ja mogę :))zdać za pierwszym razem - a... Magda SUPER!!!!! (1) Każdy mówi ze to niemożliwe zdać za 1 razem... jednak mi sie udało i to... Asia Polecam. (1) Szczerze polecam, Bardzo przystępny i świetnie prowadzony kurs teoretyczny... El Gato DZIĘKUJE WOJTUŚ (1) ZDAŁAM JUZ JAKIS CZAS TEMU CO ZAWDZIĘCZAM CIERPLIWOSCI WOJTUSIA KTOREGO Z... AGUSIA serdecznie polecam!!! (1) Na prawdę bardzo polecam :) Wystarczyło mi kilka godzin w tej szkole i... Madzia