POLECAM (1) polecam ta szkole jest naprawde dobra! ceny sa chyba najtansze w gdyni!... Fabian ^^ Dziękuję panie Bogdanie ;-) (1) Wszystkim polecam Barbarę. Moim instruktorem był pan Bogdan- bardzo miły i... Ania ZDAŁAM!!!!!!!!!!!! (1) ZDAŁAM!!!!!!!! co prawda nie za pierwszym razem, ale za drugim ;D tylko... Ania ;D
szczęśliwa (1) dziś na mej twarzy pojawił się uśmiech gdy usłyszałam ,,wynik pozytywny''... Ryśka ;) Dziękuje panie Zbyszku:) (1) Wszystkim, którzy zamierzaja rozpoczać kurs prawa jazdy polecam Szkołe jazdy... Kasia gorąco polecam (1) po trzech niezdanych egzaminach (jazdy miałam w 3 różnych szkołach)... Monika POLECAM (1) Pan Zbyszek to świetny i miły instruktor. Kilkakrotnie jeździł ze mną po... Agata Wspaniała szkoła !!!! Gorąco polecam!!!!! (1) Gorąco polecam wszystkim chcącym nauczyć się jazdy. Jestem świeżo po... Ania Cz GORĄCO POLECAM (1) Gorąco polecam szkołę jazdy Barbara!Instruktorzy w sposób jasny i przystępny... MK SZKOLA PIERWSZA KLASA (1) Nauka w tej szkole była bardzo przyjemna...Super instruktor oczywiście Pan... Gosia zadny egzamin (1) Uczyłam się w tej szkole i jestem bardzo zadowolona z profesjonalizmu. Jazdy... Małgorzata Gładkowska Bardzo dobra szkoła (1) Witam Dzięki nauce w Szkole Jazdy Barbara udało mi zdobyć (co prawda za... Bartosz Rewelacyjna szkoła, rewelacyjni instruktorzy (1) Szkolenie teoretyczne prowadzone przez Pana Janusza-rzeczowe podejście, miła... Adam/Reda Bardzo zadoeolony! :) (1) Bardzo pozytywnie oceniam tą szkołe mój instuktos rewelacja zarówno jak... Ariel Wicinski Serdecznie polecam:] (1) Jestem bardzo zadowolona z zajęć z p. Zbyszkiem, z którym przygotowywałam się... Daria E. Dziękuję Panie Zbyszku .. (1) Kurs na prawo jazdy miałem w innej firmie, ale dopiero pod okiem Pana Zbyszka... Mateusz Z ;) (1) dzisiaj zdałam egzamin praktyczny, a wszystko dzięki wysokiemu poziomowi... paulinka:) Polecam Innym (1) Polecam innym tą szkołę, ponieważ mają dobrych instruktorów, którzy z... Monika W Gorąco polecam szkołę jazdy BARBARA ! (1) Chciałam serdecznie podziękować panu Januszowi dzięki któremu zdałam za... Anna Widz Polecam (1) Bardzo dobra szkoła. Podziękowania dla instruktora pana Zbyszka. Dzięki niemu... Gabriel