Polecam (1) Wykłady prowadzone przez p.Janusza prowadzone z małą dozą humoru zachęcają do... Dorota W :) Super (1) Rewelecajna szkoła! Baaardzo profesjonalna obsługa oraz nastawienie.... Dominik Zdałam!!! (1) Co prawda nie za pierwszym razem, ale drugim!!!!Podczas pierwszego egzaminu... Agnieszka Dostatni
Exstra szkoła (1) Prawko zdałam za drugim razem.Pan Janusz mnie uczył super nauczyciel polecam Magda Podziekowania (1) Dzisiaj zdalem prawo jazdy za pierwszym razem, chcialbym serdecznie... Kamil M. Super super super :)) (1) Bardzo polecam ( w szczególności Pana Janusza ) !!!!!!! Jazda bezstresowa,... Natalia Majewska Polecam!!! Zdałem za pierwszym razem:D (1) Gorąco polecem Szkołę Jazdy Barbara. Ciekawie prowadzona część teoretyczna... Adam ZDAŁAM!!! (1) Zdałam !!! Za drugim razem, ale uważam to za swój sukces.No i oczywiście... Lucyna Serdecznie Polecam (1) Szkoła jazdy Barbara to pełen profesjonalizm i miła obsługa klienta. Na... Alex Bardzo Polecam!!!Zdane za Pierwszym Razem... (1) Bardzo miło sympatycznie a przy tym wszystkim bardzo profesionalnie.... Bartek super!!! (1) Ekstra szkoła, polecam wszystkim, fachowe podejście do kursantów. Zdałam za... Monika Łuczak POLECAM (1) Początkowo było strasznie, ale dzięki Marcinowi udało się.. Zdałam i to za... sovran Polecam bardzo !!!! (1) Polecam bardzo gorąco, świetne przygotowanie teoretyczne z p.Januszem... daglas Pozdrowienia dla Pana Zbyszka i podziękowania za dobre przygotowanie do egzaminu. (1) Nie jestem uczniem szkoły "barbara" tylko "elki" , ale u Pana Zbyszka... Radek Egzamin z teori (1) Dziękuję ! Dzieki świetnym wykladom p.Janusza za pierwszym razem zdalam... Beata Mosek Nie ma lepszych (1) Jestem jedną z wielu absolwentek tej szkółki,która zdała za pierwszym... Dorcia Polecam (1) Polecam szkołę Barbara - ciekawie prowadzone wykłady, rewelacyjne podejście... Magda Polecam!!!! (1) Bardzo sympatyczne i bezstresowe podejscie do nauki jazdy, a przy tym... polskie drogi POLECAM WSZYSTKIM !! (1) Właśnie dzisiaj wrociłem z Egzaminu. Zdałem za pierwszym razem, pomimo, że... Maciek Zdałem za pierwszym razem :) (1) To chyba wystarczy za komentarz. Polecam każdemu :) Wojtek K.