wiedza uniwersalna, a nie na stosowane praktyki szpitala ! (1) Gorąco polecamy zajęcia w szkole Basi Rybickiej! W oczekiwaniu na trzecie... Gosia i Marek Polecamy (1) Gorąco polecamy szkołę Pani Basi. Bardzo dużo wiedzy teoretycznej jak i... Asia i Darek Polecam! (1) Ze szkoły rodzienia Bobas w osobie pani Basi korzystaliśmy już przy dwójce... AR
SUPER (1) Wszystkim którzy spodziewają sie dziecka gorąco polecam szkołę Rodzenia... Natalia i Mirek Warto! (1) Jestem bardzo zadowolona z usług Pani Iwony , wprowadziła mnie z uśmiechem w... Sylwia Kupiec Warto!! (1) Pani Iwonka pomogła opanować mi strach przed porodem i przygotować mnie do... Karina GORĄCO POLECAMY (1) W szkole Bobas zdobędziesz wszystkie informacje, fachowe porady odnosnie... Dorota Najukochańsza położna na świecie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Pani Izunia jedyna w swoim rodzaju i niepowtarzalna położna. Dzięki niej... Ewelina I Adrian RODZINNIE I PROFESJONALNIE (1) Gorąco polecam wszystkim rodzicom oczekującym na przyjście na świat... Agata, Franek i Paweł szkoła rodzenia prowadzona z pasją i poświęceniem (1) Przy oczekiwaniu na pierwsze dziecko, wszytko robi się starannie i chce się... Jola Sz. gorąco polecamy (1) Do Szkoły Rodzenia P.Basi trafiliśmy oczywiście z polecenia-że super szkoła,... Magda mama Aleksandra (6m-cy) Najlepsza szkoła rodzenia: BOBAS (1) Pani Basiu DZIĘKUJĘ PANI za: - wspaniałe zajęcia, na których razem z mężem... Kasia mama Marcinka Najlepsza szkoła! (1) Wszystkim niezdecydowanym, stojącym przed wyborem idealnej szkoły rodzenia... Asia summa cum laude (1) Dyplom summa cum laude (z najwyższym wyróżnieniem) należy się tym razem nie... Jola Najlepsza Szkoła (1) Naprawdę bardzo się cieszę, że razem z mężem trafiliśmy do Szkoły Rodzenia... Agnieszka Polecam (1) Polecam BOBASA, fachowa i mila opieka, rzetelne porady, mila atmosfera. I&K NIE ZNAJDZIECIE LEPSZEJ SZKOŁY RODZENIA NIŻ "BOBAS" !!! (1) Gorąco, szczerze i bezapelacyjnie polecam Szkołę Rodzenia "Bobas" !... Justyna Szczerze polecam! (1) Pani Basia to najwspanialsza osoba jaką mogliśmy spotkać na naszej... Kasia Tul polecamy! (1) Chodziliśmy z mężem do tej szkoły dwa razy. Mamy 4 lata różnicy między... AH perfekcyjna położna-wspaniały człowiek! (1) Pani Izo, po stokroć dziękujemy za wszystko czego nas Pani nauczyła!!! Dzięki... Asia iTomek