LSA dzienne - POLECAM (1) Student dzienny. Bardzo dobry poziom nauczania. Wykladowcy nie tylko najlepsi... Luke AWF ;) (2) Uczelnie jest świetna,polecam wszystkim,bardzo dużo ciekawych przedmiotów i... niedługo absolwent nie polecam (1) P O R A Ż K A Jeśli macie wybór i zastanawiacie co wybrać dobrą niepaństwową... studentka UG MSU dziennikarstwa
Prosze o pomoc! :) (2) Zastanawiam się nad pojśćiem do tej szkoły , ale nie znam nikogo kto moglby... Gocha Polecam (3) Jestem studentką tej szkoły i jestem bardzo zadowolona.Klimat szkoły naprawdę... Nula filologia hiszpańska (1) Witam, jestem zainteresowana w/w kierunkiem i chciałabym poznać opinie... Mentolówka nie oceniaj książki po okładce (1) Dziekanat, piękny nowoczesny budynek, świetnie wyposażony z biblioteką na... student Ankieta (1) Hej, przeprowadzam analizę i ocenę architektury głównej Biblioteki... Barbara POLECAM !!! (1) Szczerze polecam Sopocką Szkołę Wyższą !!! Świetna kadra, wszyscy są dla... D FIZYKOTERAPIA!! (3) Mam pytanie. ile kosztuje studiowanie na tym kierunku ? Proszę. o szybką... AlieN czy ktos cos wie na temat promotorow w gwsh?kogo wybrac? (1) kazano nam wybrac promotora,lecz ja nie mam pojecia kto kim jest i jaki... anka w Polecam (1) Uczelnia z rozmachem - nigdzie więcej nie nauczysz się biologii, chemii, czy... Piotr Filologia (1) Witam,własnie przeniosłam się z innej uczelni na pwsh w gdyni,przez sprawy... ewa Korki ze statystyki (1) Witam, poszukuję pilnie kogoś to pomoże mi opracować statystycznie wyniki z... Ola ?? (1) przepraszam bardzo do opinii na dole poszłaś sie tam uczyć zeby miec wyższe... pola ksiazki biotechnologia 1 rok (2) czesc :) czy ktos ma do sprzedania ksiazki z biotechnologii dla 1 roku?chodzi... asia Analiza matematyczna i algebra liniowa (1) Mam do odsprzedania (najchetniej w komplecie-50 zł) zbindowane kserokopie... biomj pablo - opinia (2) a ja nawiązując do poprzedniej wypowiedzi chcialem naoisać, że nie mam... pablo Gry na epicki melanż (1) Robię grubszą domówkę i szukam urozmaicenia. Grałem w alkochińczyka, ale... nooku To jest to! (1) Niby większość i tak ci się nie przyda ale na PG naprawdę kształcą... kaczy