Ed.el.i logopedia (1) CZy ed.el.i logopedia to trudny kierunek? Zakuwania dużo? Wykładowcy ok?... Anja pozdrawiam dziekanat (6) Jestem absolwentem WSKS, a teraz wybieram sie na studia podyplomowe. Szukalem... macias jak wyglada rekrutacja (6) rekrutacja trwa do 15 wrzesnia czy jak zloze dok koniec sierpnia poczatek... zalotka
Szukam współlokatora (1) Wrzeszcz, ul. Batorego Pokój dwuosobowy w nowocześnie wyposażonym... Tomek Zamienię DS nr 3 na DS nr 5 (2) OGŁOSZENIE! Zamienię miejsce w DS nr 3 na miejsce w DS nr 5 ! Chętnych... pavendorf mala - opinia (1) jestem po licencjacie i po mgr - ce na tej Uczelni.Wykladowcy to w 95%... mala opłata na poczet pierwszej raty (4) kto mi moze napisac jak to wygląda? płacisz kupe kasy i masz pewne że sie... niepewny mieszkanie do wynajecia (1) Mam mieszkanie do wynajęcia- 3 pokoje na Oruni Górnej (ul. Kurierów AK) w... h2so4@op.pl mieszkanie do wynjecia (1) Mam mieszkanie do wynajęcia- 3 pokoje na Oruni Górnej. Mieszkanie w pełni... h2so4@op.pl Gorąca prośba o pomoc...:) (1) Witam, Zwracam się z gorącą prośba o pomoc, jestem studentką, w trakcie... miszka Szukam studenta do pokoju (7) Witam, mam do zaoferowania miejsce w pokoju na stancji. Poszukuję studenta... Tarivol w. Chemia - opinia (3) polecam, prawdziwa szkoła życia:) w. Chemia Szukam dwóch studentów do pokoju (1) Wraz z koleżanką bedę mieszkał w mieszkaniu na zaspie - ul Startowa. Mamy... Szymon jest ok (2) Jak w każdej szkole część nauczycieli chce coś przekazać i czegoś nauczyć,... oscar Zjazdy (1) Czy ktos orientuje się co ile odbywają się zjazdy na politologii-... Justyna BRAWO KULTUROZNAWSTWO - SUPER KIERUNEK (4) znakomity poziom , dobra a wrecz swietna kadra nauczycieli akademickich.... sudent AM czy UG (2) Hej ;) zastanawiam sie nad tymi dwoma uczelniami nad magisterką... kwiatek piomio - opinia (1) Bardzo słaba uczelnia! Wykłady się nie odbywają, formy zaliczenia zmieniają... piomio polecam dla wiedzących czego chcą... (1) Co do możliwości uzyskania pracy po ukończeniu WSTiH to sprawa jest otwarta.... absolwent Jest dobrze (1) To nie jest, że nie uczą, student jak chce to się nauczy.... A Studia... Artur