Polecam (1) Skończyłam tą Uczelnię i polecam wszystkim. Baśka CO?? AMW NISKI POZIOM ?? (2) wcale nie ! wrecz przeciwnie (no może nie to co pg) ale latwo wcale nie jest... ZiMq kramla - opinia (1) to jest najgorsza szkoła jaką kiedykolwiek widziałam nie można po niej... kramla
Szczerze polecam (1) W tym roku zakończyłam studia w tej szkole. Gdyby istniała możliwość... Nelly MIESZKANIE NA ROK AKADEMICKI 2010/2011 (1) Hej Jestem studentem informatyki na PG i szukam współlokatora do pokoju... Szukam współlokatora Jezeli komus zalezy to sie nauczy :) (3) Ja ukończyłam filologie angielska na PWSH w 2005 roku (pierwszy rok studiów... w ogole na własna odpowiedzialnosc (1) poziom nauczania odbywa sie na dosc niskim poziomie, wszelkie informacje dot.... Jacek WSB - Naprawde warto (4) na uczelni jestem od października 2008, z pelną odpowiedzialnością mogę... ELA knypek - opinia (1) Poziom nauczania fantastyczny- dużo nauki i niesamowite efekty po roku ,... knypek WSSE- ciągłe obiecanki (2) Miałbyć remont sali nr 90 w wakacje 2009, nie było dalej jest jka było tj... kajtek super:) szkoła !! (1) Naprawde bardzo goraco polecam. Ja, gdy pierwszy raz zobaczyłam ta szkołę... studentka loko - opinia (4) moze mi ktos napisac czy w tej szkole jest jakiekolwiek zycie towarzyskie? i... loko jeszcze raz (1) W zeszlym tygodniu obronilam sie i powtorzylabym z checia wszystko od poczatku magister Dobry wybór. (1) Ukończyłam Pedagogikę Resocjalizacyjną (licencjat) i obecnie jestem na MSU z... U Hm... (1) Nie wiem jak jest na studiach dziennych i na innych kierunkach-ja studiuje... ona Konkurs dla programistów (1) Na polski rynek wkracza długo oczekiwana, nowa generacja smartfonów... mirenosso Architektura i Urbanistka Warto? (1) Hej chciałabym się dowiedzieć jak jest na Architekturze? Ciężko się dostać?... She Komedia (1) Ta uczelnia jest jednym wielkim znakiem zapytania. W dziekanacie kobiety nic... Dariusz byly wstih prawo (3) czy mógłby ktoś podać mi informacje na temat tej uczelni, szczególnie chodzi... ewa pozytywnie oceniam poziom nauki (1) Mam porównanie, studiowałam na UG i ASP. Obecnie jestem na studiach... awe