kolega z redakcji - opinia (1) studenci w trybie zaocznym zajęcia mają w budynku liceum na ul.Książąt... kolega z redakcji Marketing i PR - Studia Podyplomowe (1) Przyznam szczerze, że liczyłem na więcej zajęć praktycznych - 1 zajęcia w... Tomi czy warto studiowac na wsb w gdansku (2) Witam!Chce studiowac zarzadzanie zaocznie. waham sie czy zaczac na wsb,... tom
AS - opinia (2) Polecam tym, którzy chcą się czegos nauczyć. Poziom jest wysoki ale to... AS Nie ciekawie (2) Studiowałem w PWSH i powiem, że jest tak jak opowiadali czyli... płać i... Mariusz Dziekanat to skandal (1) Studia jak studia, ale sposób zachowania pań w dziekanacie studiów zaocznych... m Wydzaił Historyczny (1) Interesuje mnie opinia obecnych studentów tego wydziału, tzn na jakim... GW najlepsza uczelnia (1) Uważam, że wykładowcy są spoko, umieją wytłumaczyć i zawsze pomogą. Atmosfera... studentka do: prawniczka WSMS (2) a studiowałaś na UG? tak się składa, że miałam okazję studiować zarówno na... Asia Geografia--> Meteorologia i Klimatologia (1) Mam kilka pytań do obecnych studentów tego kierunku i absolwentów. Mianowicie... Whatever mysle o tej szkole,ale...sama nie wiem (2) zastanawiam sie nad ta szkola,moglby ktos napisac na temat ekonomi-inf.w... przyszla studentka Jest suuper (1) Bardzo mi się podoba. Polecam wszystkim!! Wykładowcy wspaniali. Potrafią... Student Polecam (1) Polecam, bo miła atmosfera, ciekawie rozłożony plan zajęć, fajna lokalizacja... Jan dr migoń jak ocenia? (1) jak w tytule czy jego testy sa równie filozoficzne jak wykłady?;) love me szkoła 1 klasa ;) (1) koncze studia na tej uczelni na kierunku pedagogika,ogolnie zal mi sie z ta... Natalia Bardzo dobrze wspominam! (1) Fajna szkoła, nieźli wykładowcy. Nauczyłam się dużo. Polecam kochani! Tonia Majewska kiepsko (2) kiepsko kaki :) (1) Zastanawia mnie to, że większość uczelni niepaństwowych w Trójmieście... JA@@ uwaga na szkołę!!!! (4) zanim się zdecydujecie na MSU sprawdźcie, czy nie macie różnic... palma POLECAM ! (1) Bardzo Polecam ! Nierozumiem złych opin na temat tej szkoły bo szkoła jak i... polecam