NIC DODAĆ, NIC UJĄĆ... (1) AMW jest wg mnie niesamowitą uczelnią. na określnie: NIESAMOWITA składa się:... Zmierzająca ku spełnieniu... Oryginalna Chińska Kaligrafia - Świetny pomysł na prezent ! (1) Świetny pomysł na oryginalny prezent na święta! Oferujemy Ci unikatowe... KaligrafiaChinska.pl Mieszkanie w Oliwie na Wita Stwosza (po drugiej stronie UG) (1) Szukam współlokatorki do kawalerki. Mieszkanko ma 25m2, jest świeżo po... Justys
Rachunkowość (2) kto ma rozwiązany zbiór zadań z rachunkowości wojciecha Nastaja. pilnie... sylwiunia127@wp.pl A JA NIE JESTEM ZADOWOLONA!!! (1) Zależy od kierunku. Rzeczywiście, z zewnątrz może wydział wygląda fajnie, ale... bebee polecam (2) Jestem bardzo zadowolona, wykładowcy sympatyczni ale i wymagający, panie w... blondi Student? Dopóki czegoś nie chce. (2) Jw. nie zdążyłem z płatnością do 15-stego. 16 musiałem mieć zaświadczenie, że... Alex jest OK (2) Z tego co wiem sala nr 90 nie należy do WSSE, więc mogli np. nie dostać zgody... miet Rozwiązania do książki "Matematyka" Podstawy z elementami matematyki wyższej (1) Czy ma ktoś zeszyt z rozwiązaniami do tej książki ? "Matematyka" Podstawy... winfast29 Najbardziej obskurna szkoła w trójmieście (3) śmierdząca ,ławki stare odpadające zamiast dzrwi kotary (czerwone z prlu) jak... raff Polecam (1) Skończyłam tą uczelnie w tym roku i bardzo sobie chwale. Wykwalifikowana... anna Bardzo nieprzyjemne pożegnanie z tą uczelnią (1) zalety tego wydziału to ładny, schludny budynek, dobry poziom nauczania. Tuż... administratywistka bez dyplomu ODRADZAM.... (1) TEJ UCZELNI STANOWCZO WSZYSTKIM ODRADZAM!!!!!! SPĘDZIŁAM TAM TRZY LATA... BYŁA STUDENTKA Polecam z pełną odpowiedzialnością (1) Po pierwsze, szkoła mała, więc studenci są traktowani naprawdę wyjątkowo.... Ania co lepsze wsb czy wsz, zarzadzanie (1) witam. waham sie nad tymi dwoma szkolami. poprosze opinie studentow najlepiej... tomtom nie jest źle :) (1) uczelnia jak uczelnia ma swoje plusy i minusy;plusy to miła administracja z... Olga porządna uczelnia :) (1) Spędziłam w WSZ 3,5 roku, w tej chwili kontynuuję naukę na innej uczelni,... absolwentka - socjolog :) Sylwester w Górach. (1) Sylwester zbliża się wielkimi krokami :) - szukam jakiegoś miejsca gdzie... Thunder_one a co z plajtą? (1) wplacilam pieniadze,dzisiaj dowiaduje sie ,ze to sciema... zniesmaczona ??? (2) powiedzcie mi prosze, jakie sa ceny za semestr.. dziekuje z gory :) klaudia