Jest fajnie (1) Fajna mała szkoła ,atmosfera super.Trzeba się uczyć ale trudno po to tam poszłam Ja Mam same dobre wspomnienia z tej szkoły (1) Skończyłam WSFiA, zrobiłam MSU na UG i nie narzekam. Mnie w WSFiA podobało... Marti Skowronek - opinia (3) Potwierdzam opinie,że szkołą nie istneije po to aby pomagać ale aby ciągnąć... Skowronek
polecam!!! (1) Całkiem fajna szkoła, miałam lekkie obawy, bo już dawno zdawałam maturę, ale... studentka wsfia Matma na tym wydziale tragedia!!!! (1) Stary, zaniedbany i obrzydliwy budynek, zacofani i nie mający pojęcia o życiu... absolwencik najlepsza uczelnia (1) mila atmosfera, super wykladowcy polecam europeistyke!!!! Bart Uczyć się trzeba na dziennych studiach, poziom wysoki (1) Ja studiuje dziennie filologie angielską i poziom jest wysoki, większość... Kamila PORAŻKA!!! (2) Zrezygnowalam po 3 mc..Myslę ze poziom nauczania moze nie jest az tak niski... Magda poziom z filologi (2) hej mam pytanie czy ktos moze mi powiedzic jaki jest poziom na filologo?... aga UCZCIE SIĘ TO IINNI BĘDĄ SIĘ MUSIELI UCZYĆ (1) MYŚLĘ ,ŻE WYGLĄDA TO TAK, ŻE KAŻDY STUDENT ,TEJ CZY INNEJ UCZELNI ,CHCE... STUDENTKA sama niewiem (2) a ja z lekka się rozczarowałam- pomijam opłaty ale wykłady zazwyczaj polegają... studentka Polecam! (2) Jako absolwentka WSZ gorąco polecam. Przede wszystkim szkoła ma własną... Olka AMW?! dlaczego nie! (1) Opinie takie jakie wyglaszaja np sierżant czy mgr odbieram w przymruzeniem... Studenciak GWSH (1) Nie rozumiem tych negatywnych opinii poniżej. Uczelnia jak każda, uczęszczam... Mirynka Polecam :) (3) Wczoraj odebrałam dyplo. W ciągu trzech lat zdaia studentów byly podzielone... Absolwentka Ateneum - szkoła z klasą... (2) Krótko...Uważam, że Ateneum jest jedyną uczelnią w Gdańsku, w której wydaje... absolwentka odradzam (1) Skończyłam wcześniej dwa inne kierunki na dwóch innych trójmiejskich... AK Polecam (1) Długo się zastanawiałam nad wyborem tego ci i gdzie chce studiować:) Ateneum... Aga Szkoła na poziomie (1) Jestem jak moja poprzedniczka studentką zaoczną w Ateneum.Jestem bardzo... R Łatwo nie jest (5) ale warto, tylko trzeba madrze wybrac kierunek studiow student PG