Bardzo dobra szkoła (1) Jestem studentką I roku i jestem bardzo zadowolona.Polecam tę szkołę innym ,... Beata G. Godne polecenia ale... (2) Studiuję zaocznie socjologie i jestem bardzo zadowolona,wykładowcy są w... Agnieszka :) (1) Studiuję pedagogikę i jestem bardzo zadowolona. Mam porównanie z Ug ( które... BB
:) (1) Wielki sentyment! Wspaniali wykładowcy i sympatyczny klimat :) Poziom... Maryś Nie podzialam zdania większości. (2) większość osób wychwala tą szkołę za poziom. OK chyba ze mają na myśli... Lusia Spoko szkoła, świetni ludzie! (1) SSW jest bardziej niż spoko. Budynki są OK, nie wiem czego się inni czepiają.... Kaaza Fajna szkola (1) Jestem uczennica tej szkoly i musze wszystkim ja bardzo polecic maja swietne... mappla Uczelnia przyszłości (1) Załamany poniższymi komentarzami nieobiektywnych i mało doświadczonych ludzi... Mestvin Dobra, porządna i rozwiająca się uczelnia (1) Uczelnia robi dobre wrażenie i taka jest. Kadra wymagająca, ale chyba o to... Leo Polecam!!!! (1) Polecam tą uczelnie! Do plusów można zaliczyć doskonałą kadrę wykładowców,... Parlament Gdańsk Rahim Grubson Abradab (1) 2 Maja do klubu Parlament w Gdańsku zawitają trzy hip-hopowe osobowości ze... michuhh Zadowolona z wyboru (1) Czytam Wasze opinie i " gołym okiem " widać, że wszystkie nieprzychylne... Karolina effa85 - opinia (2) szkoła ogólnie ok...mogło by być lepiej..no ale cóż...życie..dziekanat????... effa85 gosia:) (2) Bardzo fajna szkoła miła atmosfera, żadnych problemów jesli chodzi o... gosia polecam (1) polecam a Polecam wszystkim ze ścisłym umysłem (1) Jak każda uczelnia ma plusy i minusy, studiuję na ETI i jestem zadowolony.... etiboy JAK SIĘ DOSTAĆ? (4) Czy ktoś z Was posiada informacje na temat progu punktowego na AMW? Jakie... Emilia warto tu studiować (2) Uczelnia godna polecenia, miła atmosfera, również skorzystałem z oferty i... Alex konkurs Ingreso (1) Studenckie Koło Rachunkowości i Finansów Analitix w Poznaniu ma zaszczyt... analitix Nie jest tak źle (1) Z pewnością na każdej polskiej uczelni znajdzie się kilkoro wykładowców,... Safin