jest świetnie (1) aktualnie studiuje zaocznie pedagogike, i wcale nie mam problemow zwiazanych... elko rew123 - opinia (1) Studenka zaoczna. Traktowana jako rzecz do płacenia pieniędzy, a nie jako... rew123 ;] (1) Szkoła super, ludzie bardzo sympatyczni, wykładowcy także :) Polecam... Madź
polecam :) (1) jestem bardzo zadowolona z tej uczelni i polecam wszystkim :) przystępna... aalicaa POLECAM WSZYSTKIM AMBITNYM (1) Nauki dużo, trzeba się starac, myślec, poświęcac dużo czasu. Ale warto, gdyż... Ania studenci płacą mniej (1) Promocja specjalnie dla studentów - atrakcyjne zestawy notebook + drukarka... samsung_01 Nie licząc 2-3 roku to super (1) Na początku byłem zachwycony, potem z dnia na dzień było coraz gorzej. Cześć... prawie absolwent (oby) jest dobrze (1) kończyłam studia magisterskie-jest dobrze :) można spokojnie polecić innym :)... kasia Polecam politologię (1) Witam. Jestem absolwentem tej uczelni. Skończyłem na niej licencjat. Magistra... absolwent WSB (1) polecam;) kataryna WSFiA - nieźle się zapowiada (1) Nie jest aż tak źle z naszą uczelnią, bo chyba zmienili właściciela, a... batistuta aleks - opinia (1) Jestem studentką tej uczelni i mam dość słuchania tych bzdurnych opinii.Kadra... aleks P O L E C A M !! (1) Hej ja osobiście polecam studiowałam przez trzy lata i bylo naprwawde super.... krystek Jest ok! (1) Studiuje w WSSE i jestem bardzo zadowolony kadra bardzo dobra a panie w... coval swojego losu jest super! (1) Witam. w tym roku ukończyłam pierwszy rok w WSSE! Szkoła jest rewelacyjna.... studentka OK ! (1) Jestem absolwentką tej uczelni i bardzo miło wspominam 3 lata nauki. Uważam,... Emilia dobra uczelnia (1) Studiowałem stacjonarną administrację i jestem bardzo zadowolony z mojego... Jakub maniak - opinia (1) Szkoła jest ok teraz ma być remont w wakacje więc od października zapraszam... maniak gwsh (1) siema;) mam takie pytanie czy ktos sie orientuje jak wyglada spr, w związku z... moniafor4 z radoscia wróce na ten wydział (1) Podjelam studia w zeszlym roku ale z przyczyn osobistych musialam je... E.W-M