Polecam (1) Witam, nie wiem skąd tak różne o AMW. Ja jestem studentem dziennym na S-M na... Student dzienny Gorąco odradzam !!!!!! (1) JEŚLI CHODZI O STUDIA DZIENNE, TO: 1. beznadziejna szkoła! 2.... Arkadiusz Najlepsza szkoła biznesu na pomorzu! (1) Jeżeli chcesz być dobrze przygotowanym i wykwalifikowanym specjalistą to... Maja
Dobra szkola (1) wsaib jest wedlug mnie najlepsza prywatną szkola wna pomorzu.Oczywiscie... damian natala - opinia (1) Wielki moloch, nie traktują studentów poważnie, żeby coś załatwić w... natala :) (1) Studiuję na studiach podyplomowych. Poziom nauczania OK. Jedyne do czego mogę... Marek Uczelnia (1) Uczelnia całkiem spoko, jeżeli ktoś mówi o niskim poziomie to może jego grupa... Jim Bardzo dobra uczelnia (1) Do Ateneum trafiłam po licznych przeżyciach na innych uczelniach. Były to:... KB I Trójmiejski Turniej Negocjacyjny (1) 19 marca 2009 organizowany jest I Trójmiejski Turniej Negocjacyjny. Odbędzie... negocjacje duży + (1) jestem bardzo zadowolona z poziomu kształcenia, studia nie są monotonne... studentka szczypior - opinia (1) polecam tylko tym co mają mocne nerwy, bo czasem logika PG powala na kolana,... szczypior Szkoła dla powżnych ludzi. (1) Moim założeniem jest otrzymać dyplom studiów wyższych i już. Niby obojętnie... L. :) (1) Właśnie kończę naukę na Akademii i co tu dużo mówić, moim skromnym zdaniem te... Agnieszka Wstih (1) Witam Serdecznie, Bardzo miło wspominam 5 lat spędzonych w tej szkole,... Krysia antek - opinia (1) Jeśli chcesz się czegoś nauczyć i w przyszłości mieć dobrą pracę to jak... antek odpowiedź do opinii p.Agaty (1) Szanowna Pani Agato, Nie wiem skąd wynika Pani negatywna opinia, zapraszam... Aleksandra zalosna wzgledem czesnych (1) Jestem stuentem IIgo roku SM i juz dawno stwierdzilem wraz z klogami i... sm szkola warta polecenia (1) 1.Wszędzie sie trzeba uczyc- za piekne oczy ocen nie stawiaja! 2.Rygor jesli... nasty suuuper (1) ludzie ta szmoła jest fajna a wy narezkacie na brak szatb\ni sa inne... Ewelina POLECAM (1) POLECAM !!!!:) Naina