UWAGA (1) jestem zachwycona podejściem profesjonalnym do studenta, już sama wizyta w... Kasia GWSH (3) Dziwie się takim słowom krytyki, jeżeli komuś zależy na nauce to będzie to... Mirka resocjalizacja na PWSH (3) co myslicie o tym kierunku?? dominikaw8
wsz (1) jak narazie jestem zadowolony ..... Kalkulator graficzny (1) Jeżeli ktoś ma dobry, używany kalkulator graficzny na sprzedaż - proszę o... Kuba Pierewoj student - opinia (2) za: wykładowcy, głównie z ug i pg, w 80% bdb. biblioteka - obszerna, dużo... student Miejsce na stancji (2) Witam, mam do zaoferowania miejsce w pokoju na stancji. Poszukuję studenta... Tarivol pozory zmyliły po raz kolejny (1) pierwsze 2 lata na kier. Informatyka były nawet ambitne, bardzo dobra szkoła... zbulwersowana istota nawet ok (1) wykłady, ćwiczenia nawet na wysokim poziomie. Wszelkie pomoce udostępniane na... sg ja podziękuje (1) Ja niestety nie podzielam chwalebnych opinii na temat tej uczelni, obecnie... kasia BEZNADZIEJA!!!! (2) ta szkola to najwieksza porazka mojego zycia! nie dosc, ze za semstr płaci... mała wszystko załatwisz w dziekanacie jeśli jesteś przystojnym studentem.. (1) Nie wiem Czy ktoś zauważył te prawidłowość że, o uprzejmości pani z... była studentka Laptop - informatyka (3) Witam , dostałem się na studia Informatyki i mam pytanie. Czy laptop jest... pytajacy Pokój dla studenta (1) Mieszkanie znajduje się na Jasieniu, jest bardzo przytulne i dobrze... Tym Ocena (2) Uważam, że uczelnia mało sie stara aby poprawić standardy nauczania. Ciągle... Studentka zlecę prace w Excelu (1) Marketing Firmy Laguna Sp. z o.o. z Pruszcza Gd zleci wykonanie arkusza... marketing@laguna.pl Pokój do wynajęcia dla 2studentek (1) Wynajmę pokój przy ul. Rogalińskiej o pow.14m2 dwóm studentkom. W pokoju: dwa... Kasia przyszły, niedoszły - opinia (2) Zachęcona atrakcyjnym kierunkiem pozwoliłam sobie zasięgnąć języka u zródeł.... przyszły, niedoszły PYTANIE (2) Mam pytanie. Mianowice zastanawia mnie jedna z opinii "seminarium w tygodniu,... hamelin organizacji brak (1) jestem tegoroczną absolwentką WNSu. jak mówią przedmówcy - organizacji brak!... m