Małgorzata M - urlopowiczka z Warszawy - opinia (1) 31.07.2021 r. - Jestem pod dużym wrażeniem pracy lekarzy, ratowników... Małgorzata M - urlopowiczka z Wa Ewa Hamanowicz - opinia (1) Jestem pod dużym wrażeniem pracy lekarzy, ratowników medycznych, pielęgniarzy... Ewa Hamanowicz Tomasz - opinia (1) Jest dobrze tylko czas oczekiwania tszeba poprawic Tomasz
Gal Anonim - opinia (1) SOR można porównać do gry polskiej reprezentacji w piłkę nożną , bez ładu,... Gal Anonim Sylwia - opinia (1) Byłam w środę z bólem brzucha .Niestety porażka pani doktor która robiła usg... Sylwia Zniesmaczona - opinia (1) Wstyd że mamy taką służbę zdrowia. Siedzę tu 15 h co trzy h ktoś mnie zawoła... Zniesmaczona Pacjentka - opinia (1) Pacjentka, staruszka z udarem siedziała na krzesełku 15 godzin. Podłączono... Pacjentka Aleksandra - opinia (1) Mija 8 godzina od zarejestrowania. Nie można niczego się doprosić. Jestem... Aleksandra Rodzina pacjenta - opinia (1) Omijać szerokim łukiem, mloda pani w rejestracji bardzo nie mila, obsługuje... Rodzina pacjenta Magdalena - opinia (1) Super! Życzliwi specjaliści uwijający się, ale uważni. Naprawdę ciepli,... Magdalena A.M. - opinia (1) nie polecam!!!! uciekać!!! Mielismy byc z synem na zabieg stabilizacji kosci... A.M. Żona pacjenta sor - opinia (1) Jest godzina 23.00. Mąż przywieziony ok . 16 z wypadku samochodowego przez... Żona pacjenta sor Beata natka pacjenta - opinia (1) Ogromne podziekowania dla Panow ratownikow medycznych ktorzy w dniu 14.02.220... Beata natka pacjenta Natalia - opinia (1) Po raz kolejny ojciec z rakiem, ze skierowaniem pilnym od onkologa czeka... Natalia Maria - opinia (1) Czekam juz ponad 3 godz na sam opis zjecia rtg reki syna (10 lat). Nie... Maria Panna z wikingów - opinia (1) W swoim 30 letnim życiu zdążyło mi się już kilka razy być na sorze w szpitalu... Panna z wikingów SOR chirurgia dziecięca (1) Pojechaliśmy do tego szpitala na SOR dziecięcej chirurgi bo tylko tu... Mama 11 latki Smród (1) Aktualnie czekam na swoją kolej na sorze, jestem cierpliwym człowiekiem i... Pacjent Szok (1) Czekam z 3 latkiem ze złamaną ręką 3 godziny na opis zdjęcia. Na radiologii... Lukasz Tragedia (1) Po co po drugiej stronie ulicy jest Noch? Skoro ludzie mogą tu przyjść i... Ja