rewelacja (2) Bardzo przyjemnie i intensywnie spędzony dzień na ostrym strzelaniu. Ja... Paweł Profesjonalna firma (2) Chciałam Państwu polecić spędzenie wolnego czasu na strzelnicy, z... Aneta Klebba Strzelnica-szkolenie grupowe (2) Firma godna polecenia. Szkolenie przeprowadzone na bardzo wysokim poziomie.... Anita wraz z zespołem z Gdyni
Świetna zabawa na strzelnicy (2) Polecam skorzystanie z usług firmy na strzelnicy. Główne atuty wyróżniające... Mariusz Nowak Profesjonalizm i dobra zabawa (2) Byłem pierwszy raz na strzelnicy i zostałem zarażony entuzjazmem strzeleckim... Dawid Gorąco Polecam (2) Super wybór broni. Profesjonalna obsługa. Przystępne ceny. Polecam wszystkim!!! Piotrek Warto wybrać się do Pana Piotra (2) Kupiłam pakiet prezentowy dla narzeczonego, wszystko odbyło się lepiej niż... Kasia Polecam każdemu (2) Szkolenie było prowadzone w sposób bezpieczny i profesjonalny. Oferta zawiera... Arkadiusz Szumski Polecam (1) Profesjonalnae i naprawdę fachowa obsloga na strzelnicy! Grzegorz Polecam! (2) Zajęcia na strzelnicy były świetnie poprowadzone, pierwszy raz z mężem... Gosia Agata - opinia (2) Najlepszy prezent dla drugiej połówki. Nigdy nie spotkałam się z firmą,... Agata Agnieszka - opinia (2) Zajęcia na strzelnicy zostały przeprowadzone w bardzo przyjemny sposób.... Agnieszka Polecam (2) Bardzo miła atmosfera,pełen profesjonalizm,a dzięki temu można nauczyć się... Bartek Polecam!! (3) Pierwszy raz byłam na strzelnicy. Jestem bardzo zadowolona. Zajęcia... Sylwia POLECAM (2) Firma godna polecenia. Wybitny profesjonalizm w prowadzonych szkoleniach.... Patrycja super firma (2) zapisałam sie na samoobronę , z techniki , obsługi i miłej tmosfery jestem... katerina56 Mateusz - opinia (2) Najlepsze centrum szkoleniowe bardzo mila atmosfera najlepsi prowadzacy... Mateusz POLECAM (2) Pierwszy raz w życiu byłem na strzelnicy i jestem bardzo pozytywnie... Szymon Polecam (2) Polecam serdecznie kurs bardzo dobrze przygotowani merytorycznie i... Bartek Bodyguard - mój wybór (2) Jestem kobietą, która chciała poczuć się pewniej. Poszłam na kurs samoobrony... Ania