Indywidualne podejście kadry instruktorskiej do klienta (1) Polecam bardzo serdecznie firmę TAJFUN za profesjonalne i indywidualne... Patrycja Super organizacja i profesja firmy (1) Warto organizować wolny czas w tej firmie super kadra i pełna profesja .... Katerina Super Strzelnica (1) Jestem zadowolony z obsługi i oferty. Nie ukrywam że miałem lekki stres ale... Marcin Wejherowo
Ekipa na duży plus (1) Byłem w zeszłym tygodniu z rodzina. Dobra organizacja, chłopaki wiedzą co... Kacper Polecam (1) Pełen profesjonalizm połączony z dobrą zabawą to w skrócie opis udanej... Wiktor Super instruktorzy (1) Ludzie godni polecenia :) Super instruktorzy, profesjonalne wyposażenie i... Iza Instruktorzy to profesjonalisci!!!! Polecam (1) Witam. Chciałem podziękować za szkolenie. Strzelba-nie zapomniane wrażenia.... Bartosz Szkolenie strzeleckie BodyGuard (1) Szkolenie przeprowadzone na wysokim poziomie, można postrzelać z wielu... martina polecam - rewelacyjne emocje - pierwsze strzelanie (1) Miałem przyjemność przez blisko 2 godziny postrzelać z kilku rodzajów broni... Andrzej Polecam! (1) Firma godna polecenia! Profesjonalna obsługa, szeroki asortyment, przystępne... Michał Pełen profesjonalizm (1) Jestem bardzo zadowolony. Instruktorzy są świetnie przygotowani zarówno w... Mateusz Profesjonalne wyposażenie i profesjonalna obsługa (1) Postanowiliśmy zrobić niespodziankę tacie i zabraliśmy go dziś na strzelnicę... Paulina Pawłowska FIRMA GODNA POLECENIA (1) Zajęcia strzeleckie prowadzone profesjonalnie , poprzedzone szczegółowym... Maciej Gołębski Warto (1) Przeszkolenie ze strzelania na profesjonalnym poziomie, dodałabym jedynie... Marta zdecydowanie polecam (1) Bardzo profesjonalne podejscie, instrukcje jasne i czytelne, jako klient... Bartek Godni zaufania (1) Doskonale przygotowani instruktorzy, solidne szkolenie przed oddaniem... Kasia Rewelacja (1) Gorąco polecam.Super spędzony czas w świetnej atmosferze.Instruktorzy 1... Andziaq POLECAM!!!!! (1) Super atmosfera, miło, bezpiecznie, pełen profesjonalizm. Strzelanie z... Łukasz Polecam (1) Wspaniałe przeżycie, super atmosfera i genialne podejście Pana Piotra, było... klaudia Udane szkolenie (1) Szkolenie z obsługi broni przeprowadzone fachowo, z zachowaniem zasad... Patryk