pozytywnie :) (1) Bardzo fachowa a przy tym przyjazna dla nowicjusza instrukcja, luźna... Sebastian Super! (1) Fajna atmosfera, fajny klimat, ludzie z pasją! Najlepszy pierwszy raz z... Sandra Polecam! Odkryłam swoje nowe hobby! (1) W końcu zdecydowałam się spróbować strzelania. Bardzo się cieszę, że trafiłam... Ewelina
Super obsługa , idealne podejście , rewlacyjny instruktor , niskie ceny. (1) Bardzo Polecam . Super profesjonalne podejście , p.Piotr potrafi z dużą dawką... Łukasz .W Fajna zabawa (1) Można postrzelać z prawdziwej broni. Instruktorzy nie spieszą się, dają... Michał Mijamotto (1) Rewelacja! Byłem na strzelnicy pierwszy raz w życiu, oczywiście stres był,... Mijamotto Rewelacja!! (1) Witam wszystkich, bardzo gorąco polecam współprace z panem Piotrem. Pełen... Karola Rewelacja!! (1) Witam wszystkich, bardzo gorąco polecam współprace z panem Piotrem. Pełen... Karola Impreza integracyjna (1) Wspaniale i z dobrym pomysłem zorganizowana impreza integracyjna. Nauka... Marek Super (1) Bardzo profesjonalnie przeprowadzone szkolenie strzelania bardzo polecam Luu Bardzo polecam! (1) Kupiłam pakiet prezentowy dla narzeczonego. Dzieki uprzejmości pana Piotra... Marysia super (1) Gorąco polecam Centrum Szkoleniowe Bodyguard u pana Piotra. Profesjonalizm na... kursant Polecam (1) Bardzo miła atmosfera, indywidualne podejście do klienta, elastyczność i... Ania z Lbn Polecam strzelanie u Pana Piotra (1) Dużym plusem jest luźna atmosfera przy maksimum bezpieczeństwa. Pan Piotr to... Kamill Emocje na profesjonalnym poziomie! (1) Każdemu kto szuka niezapomnianych wrażeń i strzelnicy na najwyższym poziomie... Bartek POLECAM!! (1) Polecam strzelnice u Pana Piotra, jak na pierwszy raz bylo super. Pelen... Paulina z Tczewa POLECAM! (1) Profesjonalnie, przystępne ceny, wszystkim gorąco polecam. Tomasz kurs: kwalifikowango pracownika ochrony fizycznej (4) fajna kadra, zajęcia z samoobrony powaliły mnie-instruktor Pan Piotr mega... Tomasz z Gdyni Centrum Szkoleniowe godne polecenia!!! (1) Polecam Centrum Bodyguard zarówno osobom początkującym jak i stałym bywalcom... Kasia POLECAM!!!! (1) Pan P. prezentuje naprawdę profesjonalne podejście do klienta... Atmosfera... Arek z Gdyni