Dziesiątka (1) Przed przyjazdem byłem nastawiony sceptycznie ale w trakcie i po mogę... Rafał Polecam (1) Fajna zabawa polecam wszystkim Jola Polecam! (1) Świetna zabawa, pod okiem profesjonalisty! Był to pierwszy raz na strzelnicy,... Gracja
Wspaniale (1) Jeden z najlepszych sposobów na spędzenie piątkowego popołudnia. Dawno sie... Jan Świetna strzelnica! (1) Profesjonalna obsługa, każdy znajdzie dla siebie broń idealna, a do tego... Dagmara Gorąco polecam! (1) Byłem już kiedyś na strzelnicy z instruktorem i było strasznie sztywno. Z... Dawid Monika (1) Tak jak napisałam na fanpejdżu, dałabym dyszkę! Za atmosferę, sprzęt,... Monika Laiczka (1) Pierwszy raz na strzelnicy.pierwszy raz giwera w ręce ,pierwszy strzał i 10... Kasia Snajper :) (1) Strzelanie z takimi instruktorami to czysta przyjemność , zabawa ale i... Piotr Fajna niezpodzianka (1) Dobra mozliwosc zeby poznac jak sie strzeli, kuysin mi zrobil ztym fajno... Daniel D. polecam (1) Sympatyczny instruktor Piotrek, dobra zabawa i czysta przyjemnosc ze... marcin Udany wyjazd. (1) Wybraliśmy się całą rodziną. Bardzo miło spędzony dzień. Hanna Świetna atmosfera (1) Na strzelaniu bawilem się świetnie. Wybrałem się z dziewczyną w celu odbycia... Bartlomiej Dulik Super Tajfun ! (1) Witam. Byłem z rodziną już na kilku strzelnicach ale tu jest mega!!! Kadra... Piotr Najlepsza strzelnica w Trójmieście! (1) Serdecznie polecam!! Profesjonalne podejście, jasno i przystępnie... Rafał Strzelanie (1) Polecam wszystkim, którzy szukają adrenaliny, rozrywki i czegoś... Krzysztof Rewelacja (1) Zdecydowanie polecam. Byliśmy tam w ramach bonu podarunkowego. Fajna i... Bartek i tata wieczór panieński 1000% dobrej zabawy (1) Ogromne wyrazy podziękowania dla was Piotrze i Szymonie. Cieszę sie że taka... Iza z kolezankami Tajfun-tak trzymać!!!! (1) Witam. Dziękuję za termin i profesjonalna obsługę. Strzelać z Panem p.... Katarzyna Pełna profeska (1) W pełni profesjonalni instruktorzy, indywidualne podejście do klienta, duży... Dawid