Serdecznie Polecam (1) Wybralismy sie z zona na kolacje do tawerny orlowskiej jakies 2 dni temu.... Sebastian Plus dla Tawerny Orłowskiej (1) Byłam z mężem i synem na obiedzie. +Z polecenia kelnera zamówiliśmy trzy... Małgorzata Polecam (1) Bardzo smaczne ryby. Polecam tatara z łososia. Obsługa sympatyczna.... Aleksandra
Tawerna Orlowska warto polecićc kazdemu !!!!!! (1) Super lokalizacja.!!! Dobry wybór dań rybnych jak na lokal nad morzem... Julek Polecam (1) Wraz ze znajomymi odwiedzilam po raz kolejny to przepiekne miejsce. I po raz... Ola Uwaga ! Tawerna Orłowska ! Zdecydowanie nie polecam ! (1) Bylem z rodzina na obiedzie w tej "jadłodajni" po raz trzeci ,... Czujący się oszukanym klient Niestety (1) Rok temu bylam i wyszlam zachwycona. Wiec wrocilam i wyszlam zawiedziona. Ale... Ewa Tawerna (1) Po 3 latach odwiedziłam tawernę w sierpniu 2014 - niestety w porównaniu do... Hanna polecam !!!!! (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni z obiadu w tawernie orłowskiej. Kelnerka... Marta Anita - opinia (1) Ogromnie dziękujemy za profesjonalne podejście przy ustalaniu menu jak i w... Anita basia - opinia (1) Byłam z mężem 6 lipca w Tawernie na terenie szkoły plastycznej jedzenie... basia obsluga i jedzenie (1) zagoscilam dzisiaj na obiedzie w tawernie . Obsluga bardzo powolna . Nie... pajak polecam (1) Jak na Orłowo ceny nie \'zabijają" za to jakość potraw rewelacyjna.... ewa KŁAMCZUCHY! (1) Tawernę odwiedzilismy z chłopakiem w naszą rocznicę. Na początku zamówilismy... L. Pozytywne zaskoczenie!!! (1) Przeprowadziłam się nie dawno do przepięknego miejsca jakim jest Orłowo, więc... Marta