Mieliśmy pecha (1) Dziś postanowiliśmy dać kolejna szansę po dwóch latach omijania tej... M Piękne widoki (1) Tawerna pięknie położona. Piwo Browaru Sopot bardzo smaczne. Byłam kilka razy... Jasia Szczyt bezczelności (2) Zamówiliśmy dwie zupy rybne + dwie flądry, zupki przyszły śmietanowe z... Mateusz
Równia pochyła w dół (1) Niestety to moja ostatnia wizyta. Kiedyś zawsze zabierałem znajomych na... Macias Niestety nie polecam (2) W Tawernie byłam kilkakrotnie ostatnie kilka lat temu. Niestety po dzisiejsze... Asia Maria - opinia (1) Restauracja nastawiona typowo na turystów, którzy chcieliby zjeść rybę z... Maria Wiktoria - opinia (1) Wraz z koleżanką wybrałyśmy się na spacer do Orłowa. Jako, że obie mieszkamy... Wiktoria Polecam (1) Świetna kuchnia, młoda fantastyczna obsługa, oraz lokalizacja Ania Polecam (1) Dobre jedzenie, miła obsługa Slaw Zdecydowanie odradzam!!! (1) Obsługa nie zwraca uwagi na gości, podchodzi z ociąganiem. Kuchnia... Marta Spokojniej po sezonie... (1) Po sezonie znacznie spokojniej. Tlumy turystow bijacych sie o stolik jak... Pawel jakość jedzenia pozostawia wieledo życzenia (1) Nie polecam: - zypa rybna niedobra - śmietana, bez smaku nie wspomną o... Dorota Restauracja dla palaczy ? (4) Czyżby szefostwo orłowskiej tawerny nie pomyślało o tym, że w chłodne dni... Orłowianka Nie na deser !! (1) Tawerna Orłowska wydała nam się idealna na krótki wypoczynek podczas... mini mimi Polecamy (1) Pozdrawiamy Pana Macieja, ktory jest prawdziwym magikiem. Wyczarowal z nikąd... HTJMD Słabizna! (2) Odwiedziliśmy Tawernę na początku września. Zamówiliśmy flaczki z kalmarów i... Turysta Jak zawsze chce się tam wracać .... oj bardzo (2) Przy każdej mojej wizycie w 3 City uwielbiam wracać do Tawerny. Jest to moje... Marcin Coś się popsuło... Już tam nie wrócę. (1) Jeszcze parę lat temu z wielką chęcią wracałam do Tawerny Orłowskiej na... Aleksandra tragedia (1) W tak drogiej restauracji obsługa z baru mlecznego. Obsługiwała nas Karolina.... ania Miłe zaskoczenie (1) Byliśmy miło zaskoczeni wizytą w Tawernie mimo tego iż wielu ludzi twierdzi... Góral