Patrycja O. - opinia (1) Witam, byłam klientka restauracji w dniu 7 i 8 sierpnia 2022. Dzień wcześniej... Patrycja O. Wika - opinia (1) Zamówiony dorsz nie nadawał się do zjedzenia- spalony z zewnątrz, surowy w... Wika Edyta - opinia (1) Super atmosfera,dobre jedzonko, miła obsluga Edyta
Anna - opinia (1) Wizyta wczoraj. W lokalu zimno i wieje, Pani kelnerka nie pozwoliła na... Anna Piotr - opinia (1) Witam dzis byłem w restauracji tawerna orlowska i taki zniesmaczony nigdy nie... Piotr Paweł - opinia (1) Restauracja jest jedną z lepszych w jakich miałem przyjemność zjeść posiłek.... Paweł Elżbieta - opinia (1) Jaka obsługa?! Jeśli uda się Państwu złapać kelnera, to potraktujcie to jako... Elżbieta nurek - opinia (1) jedzenie zimne nie polecam ceny z kosmosu nurek aga - opinia (1) Już od jakiegoś czasu wybierałam się do tawerny, ale w weekend ciężko tam o... aga Justka - opinia (1) W Tawernie byłam kilka razy i nigdy się nie zawiodłam. Choć za rybami aż tak... Justka Maruda - opinia (1) Wybornie po prostu! Jedzenie broni się samo i nie trzeba nic więcej pisać :) Maruda kasia - opinia (1) Okropne piwo z sopockiego browaru i przy tym brak wyboru innych.Porcje... kasia Ania - opinia (1) Bardzo smaczne jedzenie! Bardzo często wracam :) Ania Jolanta - opinia (1) Szczerze odradzam ta restaurację. Jedzenie okropne ,w przydrożny barze można... Jolanta Beti - opinia (1) Szybka dostawa i pyszne jedzenie. Polecam :) Beti Andrzej - opinia (1) Bywaliśmy wielokrotnie z narzeczoną w Tawernie przed ograniczeniami rządu,... Andrzej Andrzej - opinia (1) Zamówiliśmy jedzenie z dowozem, wszystko szybko, sprawnie i pysznie. Andrzej Anna - opinia (1) Bardzo smacznie i na czas Anna Ohydna kawa, błagam zatrudnijcie baristę, albo zmieńcie rodzaj kawy. (1) Jeść się u was nie da, nawet porządnej kawy nie można się napić. Jedyny plus... Gdynianka Dramat (1) Jesteśmy z Orłowa a mimo to przez jakiś czas nie odwiedzaliśmy tego miejsca... Wojciech S