Porażka (1) Nie polecam szczegolnie w weekend. Na dania czekaliśmy 45 min. Zamowione... Mas KOMUNIA (1) BARDZO FAJNE MIEJSCE Z PRZYJAZNA ATMOSFERA I OBSŁUGĄ. PRZEMIŁY I POMOCNY... M.M-O urodziny (1) Zadzwoniłem aby zarezerwować stolik dla 2 osób na urodziny, zaproponowali mi... kuba
Beata - opinia (1) W ostatnią sobotę byłam z przyjaciółką w Tawernie Orłowskiej na kolacji.... Beata Miłe chwile (1) Wczoraj tj. 09.02.2015 r. miałam okazję odwiedzić Państwa lokal Tawerna... E Brawo za obsługę! (1) Jestem zachwycona obsługą kelnerska, pełen profesjonalizm! Pan Rafał (ten z... zadowolona ja Rewelacyjna obsługa (1) Dziękuję za piątkową obsługę. Koło godz. 20 byłam w Tawernie razem z... Justyna Bartnik Polecam (1) Łosoś i makrela bardzo dobre, obsługa miła i potrafi doradzić, a to wszystko... Kasia Kiedyś było super, teraz jest średnio (1) Jakieś 2 lata temu byłam tu na rybie z pieca (pyszna makrela), wszystko... Marzena Polecam (1) Wspaniały świąteczny klimat, smaczne ładnie podane jedzenie, rodzinna... Janusz z Olsztyna Serdecznie Polecam (1) Wybralismy sie z zona na kolacje do tawerny orlowskiej jakies 2 dni temu.... Sebastian Plus dla Tawerny Orłowskiej (1) Byłam z mężem i synem na obiedzie. +Z polecenia kelnera zamówiliśmy trzy... Małgorzata Polecam (1) Bardzo smaczne ryby. Polecam tatara z łososia. Obsługa sympatyczna.... Aleksandra Tawerna Orlowska warto polecićc kazdemu !!!!!! (1) Super lokalizacja.!!! Dobry wybór dań rybnych jak na lokal nad morzem... Julek Polecam (1) Wraz ze znajomymi odwiedzilam po raz kolejny to przepiekne miejsce. I po raz... Ola Uwaga ! Tawerna Orłowska ! Zdecydowanie nie polecam ! (1) Bylem z rodzina na obiedzie w tej "jadłodajni" po raz trzeci ,... Czujący się oszukanym klient Niestety (1) Rok temu bylam i wyszlam zachwycona. Wiec wrocilam i wyszlam zawiedziona. Ale... Ewa Tawerna (1) Po 3 latach odwiedziłam tawernę w sierpniu 2014 - niestety w porównaniu do... Hanna polecam !!!!! (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni z obiadu w tawernie orłowskiej. Kelnerka... Marta Anita - opinia (1) Ogromnie dziękujemy za profesjonalne podejście przy ustalaniu menu jak i w... Anita