...na temat idealow (9) Zranilem kiedys kobiete, ta kobieta byla moja zona. Ja bylem jej idealem do... Ramzes Walentynka dla nienadchodzącej (3) Aniele mój! Jesteś moim światłem. Rozjaśniasz mroki mojej duszy. Zapełniasz... gamrep Miłość - stan wewnętrzny czy zewnętrzny? (9) No właśnie - czy miłość jest "stanem", który spada na nas z zewnątrz,... gamrep
samotność w wielkim mieście :-) (14) ...jak to możliwe że wokół tyle się dzieje, mnóstwo ludzi, miejsc tętniących... ania Pytanie, w szczegolnosci do dziewczyn (13) Mam 26 lat i nie mialem do tej pory dziewczyny. Wczesniej nie odczuwalem... zaniepokojony Mężczyzna idealny. (36) Dziewczyny, kobiety napiszcie jaki powinien byc mężczyzna idalny... (Chcę... gamrep Walentynki 2003 (6) --==Drodzy użytkownicy Trójmiejskiego Forum !!!==-- Już za kilka dni wielkie... Dario CZY WWIOZE KOTLETY DO SZWECJI??? (4) Czy ktomus z Was udalo sie wwiesc domowe jedzenie do Szwecji. Np. przeszedl... Magda chce sciagnac fajna muze? (5) chciałabym posłuchac jakiejs najnowszej muzyczki mp3 i ściagnac ja... Marta życzenia dla galluxa (4) gallux domagał się życzeń imieninowych a brakuje tak jakoś miejsca na tego... mama dlaczego... (10) Chcialam jeszcze raz sprobowac ratowac moje malzenstwo... Poszlismy razem na... Ka. szowiniści górą (3) Mam jednozasadnicze pytanie czy którys z was spotkał inteligentna dziewczyne,... Homer Na pocieszenie ... (5) ... dla WSZYSTKICH: “O, wędrujący przez mroczną krainę, nie... King Kong NA pifko (14) Wiecie co.....moja dziewczyna wlasnie odrabia mature z religi i zamkneli ja... RK Internet jest dla mnie grożną dżunglą (4) Próbuję oswoić się z Internetem a umiejętnością, której na tej drodze... pikuś DO WSZYSTKICH CHŁOPAKÓW (13) MAM DLA WAS PEWNĄ HISTORIĘ, OCENCIE CO BYSCIE ZROBILII NA MIEJSCU CHLOPAKA... szczurzyca Spotkanie Grupy Buliego :) (17) Spotkanie zgodnie z propozycja Magdy: KLUB MECHANIK DS4 PG UL. DO STUDZIENKI... buli Nowy Wątek (Buli) (1) Może być ta niedziela. Co wy na to??? King Kong Studentka wynajmie pokój!!! (1) W imieniu Koleżanki ogłaszam;-) Wynajmę mieszkanie/pokój najlepiej w... Leszek® mow do mnie... jeszcze (7) Gdy go poznawalam bylam taka szczesliwa, zasypywana czuloscia i... dovena