Szukam fotografa robiacego zdjecia cyfrowym aparatem (11) jak w tytule. chodzi mi o zdjecia do dyplomu. mile widziane info gdzie i za... Krzy$iek prawko (3) słuchajcie, za jakiś tydzień zdaję egzmin na prawko(pierwszy raz). Macie może... ona DONDON szuka starych znajomych (1) sluchajcie jezeli wchodzi ktos tutaj kto zna dondona ze szkoly podstawowej nr... DonDon
Co sądzicie o gejach? (4) Czy uważacie, zę powinni jawnie i nieśkępowanie manifestować swoje sklonności... karol Jak skutecznie poderwać dziewczynę? (10) Interesują mnie przede wszystkim opinie Pań. yeti tatoo?? (18) jestem ciekawa co sądzicie na temat różnego rodzaju tatuaży i kolczyków... margolcia MIŁOŚĆ OD PIERWSZEGO WEJRZENIA (9) Wierzycie w miłość od pierwszego wejrzenia? Czy jest w ogóle możliwa? Co... tomala panienskie (1) hey jak znacie jakies fajne atrakcje jakie mozna wykonac na wieczorze... margolcia brzydcy i ladni faceci (24) moze teraz ktos mi powie , jak to jest w odwrotnej sytuacji wyglada , jacy sa... Kozak Czy chcielibyście powrócić do lat szkolnych? (8) Temat wydaje mi sie jak najbardziej aktualny,bo jak wszystkim wiadomo dziś... ALeXa O co w tym wszystkim chodzi ? (6) Czy nie macie czasem wrażenia, że świat zwariował ? A właściwie ludzie,... Gośka Sprobuj!!! (2) Cześć! Natrafiłam niedawno w Sieci na firmę, która zajmuje się wysyłaniem... gosicja blondynki (8) czy uważacie ,że blondynki mają łatwiej w życiu . pytanie do panów czy... margolcia a propos obecnej ankiety na trojmiasto.pl (4) Jak faktycznie było w waszym domu, gadaliscie o seksie z rodzicami, czy oni... duśka morena (2) morena 'super 'dzielnica ............ mieszkasz wypowiedz sie co ci sie... maja gdzie jest starsza mlodziez (55) a jak sie skonczylo studia i juz się wykształciło a teraz ciagle się... szympansiatko Szczęście? (29) Co uważacie za szczczęście? Czym dla was jest szczęście? Mrówa Na stale w niemczech!? (30) Na stale w niemczech. Czy ktore z was chcialo by mieszkac w niemczech, albo... Oskar Czy zazdrość jest oznaką miłości ? (9) Jeśli tak to powiedzcie to mojej dziewczynie, bo ciągle mnie obwinia, że... Beniu od pazdziernika rozpoczyna sie sezon zimowy (3) ...sezon zimowy , sezon na dziewczyny...tak bo sezon letni powoli sie... rainman