Epuls.pl - nowa wirtualna spolecznosc (1) Epuls.pl - nowa wirtualna spolecznosc Epuls zyje!!! A siec tetni jego... norbertosolano CENZURA W ONET.PL (2) niestety onet.pl intensywnie stosuje cenzurę i nie zamieszcza wielu... ak Kiedy ? (2) kiedy zaczynamy sezon polowań i ataków terrorystycznych ? pmod
wpadlem po uszy.. (7) ..zakochalem sie w 27-letniej kobiecie (ja mam 20latek). co dalej ? zakochany muzykogranie (3) Dziś koncert Myslovitz & Blenders - ktoś się wybiera? Trochę kasują za... kobitka Witam wszystkich!!! (2) Witam wszystkich!! Jestem tu poraz pierwszy! Wszystkich pozdrawiam bardzo... MAGDA Długi, ale warto :):) (7) Szedł facet ulicą i zobaczył nowy sklep. Myśli sobie - wpadnę. Wita go >... Jagna Łezka - bardzo Cię lubię. (56) Jesteś niezwykle mądrą dziewczyną o niezwykle trafnych uwagach! Andrzej szukam i nie moge znalesc (23) szukam kobiety bez zadnych zobowiazaj!!!!!!!!!! j00gi kawał ??? (2) Pewien bezrobotny stara sie o stanowisko sprzatacza w Microsofcie. Dyrektor... gdanszczanka Pomóżcie (8) Podoba mi się dziewczyna (ja jej chyba też). Mijamy się czasem sporadycznie... nieśmiały Jestem zbyt spokojny (6) Witam Jestem niesmialy i zbyt spokojnym osobnikiem, odwiedzajac kluby czesto... Xawery Krzy$iek czekam na nastęny dobry kawał :) (1) :) Jagna kolejny niezly dowcip (2) Staszek byl wielkim pasjonatem motorów. Mial harleya - najwazniejsza rzecz w... Krzy$iek Pozdrowienia z Paryza. (8) No czesc wszystkim! Tak sobie pomyslalem ze nie zaszkodzi odezwac sie po... L. Życzonka:)) (14) Wszytkim facetom, i tym duzm i tym malym i tym mlodym i tym starym skladam... Łezka LUDZIE Z FORUM SĄ FAJOSCY :) (4) Chciałam Wam powiedzieć, że rzadko tu zagladam z braku czasu. Ale jaki już... Malka echhhhhh (3) Droga Braci Studencka!!! Jak tam nastroje w przededniu rozpoczęcia... ona Spotkajmy sie! (3) Ludzie !! Kto ma ochote porozmawiac? O wszystkim, o problemach, słoncu,... Czarnula Yoogi umyj nogi jak bedziesz w lazience umyj tez rece. (3) re- krawiec