calkiem niezly dowcip (9) Dwie siostry zakonne : Matematyka i Logika , przechadzają się po parku... Krzy$iek A. Bomba (15) Jak podoba się Wam Pani, które rozdaje bilety w konkursach z mewą? olo Jak Gdańszczanka, Magda i L. umawiali się do kina :-))) (60) No dobra, zaczelam nowy watek na prosbe L.:-) MadziaK
Nizsza czy wyzsza? (10) Czy dziewczyna zawsze musi byc nizsza od swego faceta? Co czuje tych oboje... *** do dupy!!!!!!!! (3) Jak ktos mi odpisze to jest glupi a jak nie odpisze to tez. Nie wiem jak ja... Karinaaaaaaaa relacja z KASZUB (6) Uprzejmie "zapytowywuję się" kiedy będzie jakaś relacja z umawianego od... Gdańszczanka dlaczego Jednacz to jedyny prawdziwy metal? (1) Witam państwa! Mam zasadnicze pytanie: czy zanacie ów Jądrzeja Jednacza... xx ŻUŻLOWY WEEKEND W GDAŃSKU (1) 27 i 29 września odbędą sie mecze Gdańskiej drużyny.Pierwszy to przełożony... marman szukam referatu pilnie!!!!! (1) jak w temacie na temat banku gdanskiego pilnie dzieki z gory j00gi Ona znowu nie wie czego chce!! POMOCY!! (18) Moja historie, umiescilem pod egocentryzmem. kontynuuje... Jola chciala byc... Oskar Przysiega (4) Zostalam zaproszona na przysiege kolegi gdyz On jako studia wybral Akademie... panna X Szukam fotografa robiacego zdjecia cyfrowym aparatem (11) jak w tytule. chodzi mi o zdjecia do dyplomu. mile widziane info gdzie i za... Krzy$iek prawko (3) słuchajcie, za jakiś tydzień zdaję egzmin na prawko(pierwszy raz). Macie może... ona DONDON szuka starych znajomych (1) sluchajcie jezeli wchodzi ktos tutaj kto zna dondona ze szkoly podstawowej nr... DonDon Co sądzicie o gejach? (4) Czy uważacie, zę powinni jawnie i nieśkępowanie manifestować swoje sklonności... karol Jak skutecznie poderwać dziewczynę? (10) Interesują mnie przede wszystkim opinie Pań. yeti tatoo?? (18) jestem ciekawa co sądzicie na temat różnego rodzaju tatuaży i kolczyków... margolcia MIŁOŚĆ OD PIERWSZEGO WEJRZENIA (9) Wierzycie w miłość od pierwszego wejrzenia? Czy jest w ogóle możliwa? Co... tomala panienskie (1) hey jak znacie jakies fajne atrakcje jakie mozna wykonac na wieczorze... margolcia brzydcy i ladni faceci (24) moze teraz ktos mi powie , jak to jest w odwrotnej sytuacji wyglada , jacy sa... Kozak