Michał - ocena (1) Przeprowadzka zrobiona bardzo sprawnie i profesjonalnie a do tego w miłej... Michał Paweł - ocena (1) Pełen profesjonalizm. Polecam. Paweł Aleksandra - ocena (1) Najlepsza firma transportowa, z jaką przyszło nam współpracować. Pełny... Aleksandra
AK - ocena (1) Pełen profesjonalizm, nie ma się do czego przyczepić. Polecam. AK Aleksandra - ocena (1) Współpracuję z firmą Transteambus od ponad dekady. Pełen profesjonalizm.... Aleksandra Justyna - ocena (1) Profesjonalnie i rzetelnie wykonana usługa, dbanie o powierzone mienie.... Justyna Krzysiek - ocena (1) Bardzo fachowa i miła obsługa, przeprowadzka wykonana profesjonalnie i szybko... Krzysiek Jakub - ocena (1) Terminowo, fachowo i sprawnie. Panowie siłę mają to wszystko wniosą, paka... Jakub Agata - ocena (1) Firma na której można polegać. Usługi wykonywane sprawnie, rzetelnie i bez... Agata JP&FR - ocena (1) Jako firma zajmująca się wynajmem mieszkań i hosteli od wielu lat korzystamy... JP&FR Krystyna P. - ocena (2) Z usług Firmy Transteambus korzystałam przy okazji przeprowadzki. Panowie... Krystyna P. Grzegorz - ocena (2) Do wykonanej usługi nie mam żadnych zastrzeżeń. Grzegorz Bardot - ocena (2) Transport ogarnięty szybko,sprawnie,profesjonalnie. Solidna firma,dbają o... Bardot Karol K. - ocena (2) Ekipa perfekcyjna. Wszystko sprawnie zniesione ,zabezpieczone na samochodzie... Karol K. Ania - ocena (2) Przeprowadzka poszla szybko, sparwnie i w milej atmosferze. Polecam Ania Natalia - opinia (2) Pełen profesjonalizm, zero problemów - Ekipa przeprowadziła mnie, weterankę... Natalia Tadeusz Nowicki - opinia (2) Gorąco polecam firmę transteambus.pl . Zlecenie wykonane z dużą fachowością,... Tadeusz Nowicki Weronika - opinia (1) Polecam! Szybki, sprawny transport, wszystko tak jak było uzgodnione.... Weronika Agnieszka - opinia (2) Skorzystałam z usług firmy na początku stycznia. Usługa wykonana sprawnie i... Agnieszka Wiktor - opinia (2) Dzień dobry! Przybył szybko, pomógł z ładowaniem rzeczy. Super jakość za... Wiktor