Przeprowadzka tylko z transteam (2) Mogę z czystym sumieniem polecić tą firmę, wszystko przebiegło w w idealnym... Milena Przeprowadzka (2) Panowie przyjechali punktualnie, wszystko przebiegło szybko i sprawnie.... asia Polecam przewóz z transteam (2) Jakość wykonanej usługi stoi na naprawdę wysokim poziomie. Punktualnie,... HLM Serwis
Doskonała usługa pod każdym względem (2) Termin i godzina umówione telefonicznie, bez problemów panowie się zjawili... Tomek K. przeprowadzka tylko z TransTeam (2) Pełen profesjonalizm, punktualność, rzetelność, a wisienką na torcie... Anna Lutomska Bardzo szybka i konkretna przeprowadzka (2) Bardzo szybka i konkretna przeprowadzka. Pracownicy rzeczowi i szybcy. Jakość... Stanisław Jach Transport pianina (3) Polecam ekipę firmy TRANSTEAM! Wszystko uzgodniłem telefonicznie. Choć... Michał Profesjonalizm i 100% mojej satysfakcji - polecam !!! (2) Witam, po wczorajszej przeprowadzce mogę spokojnie polecić firmę... Jarek TRANSTEAM po prostu 100 % normy (2) PODZIĘKOWANIA DLA FIRMY TRANSTEAM,NA KTORA ZAWSZE MOŻNA LICZYC( NAWET W... BORAT Profesjonalizm w każdym calu (2) Skorzystałam z usług firmy przy przeprowadzce domu jednorodzinnego. Pierwsze... Marta Szybko, Sprawnie i Solidnie (2) Zlecilem tej firmie przeprowadzke, wszystko przebieglo bardzo bardzo fajnie i... Lakiernik Sprawni i solidni (2) Chciałam bardzo serdecznie podziękować za sprawną, solidną ekipę podczas... M PROFESJONALNIE (2) szybko i sprawnie, Panowie przyjechali punktualnie, nadźwigali się ciężkich... małżeństwo Klient z Gdańska Oliwa - opinia (2) Powiem tak, zamówiłem ciężką lodówkę(155kg), usługę wniesienia zamówiłem tego... Klient z Gdańska Oliwa Profesjonalisci (2) Korzystalem z wielu firm ale ta przebija wszystkie profesjonalizmem, jakoscia... Argos Firmę mogę polecić z czystym sumieniem (2) U usług korzystałem w maju 2014. Wprawdzie przedmiotem przeprowadzki nie były... Paweł Ekspresowa usługa (2) Usługa w kilka godzin od telefonu. Przewiezienie i przeniesienie mebli w... Konkret Transteam (2) Wszystko super, punktualny przyjazd, sprawne działanie (widać doświadczenie),... Monio Polecam (2) Jestem bardzo zadowolona z usług tej firmy; przeprowadzałam się z Oliwy na... Monika polecam (2) Szybko, sprawnie, punktualnie, sympatycznie - tak jak powinno być! jola