Firma godna polecenia (3) Profesjonalne usługi. Polecam! Seb Pełen profesjonalizm. Polecam (2) Polecam korzystanie z usług Michał Szwaguliński Po prostu SUPER (2) Po skorzystaniu kilka lat temu z innej firmy miałam lekkie obawy, ale Panowie... Maria
Najlepsza ekipa! (2) Mamy już za sobą 2 przeprowadzki z tą firmą i mogę szczerze polecić. Chłopaki... Joanna Malinowska Szybko, sprawnie i na czas (2) Panowie pojawili się o czasie. Wszystko bardzo szybko załadowali na samochód... Kamil Z Ogromna przyjemnością POLECAM. (2) Szanowni Państwo, jeżeli zastanawiacie się nad wyborem firmy transportowej to... Iwona NAJLEPSZA FIRMA W TRÓJMIEŚCIE (2) Polecam sedecznie przeprowadzki z tak profesjonalną firmą. Usługa wykonana na... Karolina Jednym słowem profesjonalnie (3) Przeprowadzka 3 pokojowego mieszkania przebiegła szybko i sprawnie. Zamiast 3... adam przewóz łózka rehabilitacyjnego (2) Dziękuję za sprawny transport ,wniesienie,łóżka rehabilitacyjnego .Panowie... Bogumiła Bardzo profesjonalni (2) Rzetelni, doświadczeni, sprawni i profesjonalni, a przy tym życzliwi i... Ania Polecam (2) Profesjonalnie, miło, szybko, nie drogo. Czego chcieć więcej :) na pewno nie... Alicja Polecam! (2) Zgodnie z umową - panowie zadzwonili wcześniej, że do nas jadą. Mili,... Ania ocena (2) Firma bardzo profesjonalna-punktualność, precyzja i uprzejmość Czesława Rewelacja (2) solidność, punktualność, łatwość kontaktu, przystępne ceny. Dla tej firmy nie... Izabela Lodzińska Bardzo dziękujemy! (2) Z usług firmy korzystaliśmy kilkakrotnie i z pewnością będziemy wracać.... Lumann przeprowadzka (2) Mogę z czystym sumieniem polecić tą firmę; sympatycznie, szybko i... Małgorzata Przeprowadzka - usługa wykonana perfekcyjnie (2) Z czystym sumieniem i z głębi serca mogę polecić Państwu skorzystanie z... Aneta Najlepsza firma w Trójmieście (2) Drodzy Państwo, szukając firmy transportowej, wybierzcie Transteam. Są oni... Marta Przeprowadzka (2) Z czystym sumieniem mogę polecić. Punktualnie, bez zbędnych przerw,... M. Przeprowadzka Gdynia Leszczynki-Dabrowa (2) Super szybko, milo, bez problemow, w milym nastroju - polecam serdecznie i z... Agata L.