Andrzej - opinia (2) Bardzo uprzejma obsługa już na starcie przy pierwszym wykonanym telefonie. Po... Andrzej Kasia - opinia (2) Przeprowadzka przeprowadzona bardzo sprawie. Przenoszenie mebli (antyków) beż... Kasia Bruk@vp.pl - opinia (2) Naprawdę super polecam ,skorzystam jeszcze raz. Bruk@vp.pl
Maria - opinia (2) Szybko, sprawnie bez uszkodzeń ! Naprawdę pracowici i kontaktowi ! Spakować... Maria Daniel Maścianica - opinia (2) Dwaj kulturalni panowie, dla których nic nie było za trudne. Życzliwi i... Daniel Maścianica Andrej - opinia (2) I can really recommend this company to make some furniture transfer. Very... Andrej Maciej - opinia (2) Solidna firma.Usługa wykonana w terminie,dbająca o powieżony towar do... Maciej Aleksander - opinia (2) Panowie dziękuję za załatwienie szybko sprawnie przewozu, jak będe... Aleksander Patrycja - opinia (2) Firma profesjonalnie obsługuje swoich klientów! Jest zaangażowana i nawet w... Patrycja menadżer odziału Freedom Gdynia - opinia (2) Freedom Nieruchomości dziękuje za sprawną i profesjonalną organizację naszej... menadżer odziału Freedom Gdynia Ewa - opinia (2) Jestem bardzo zadowolona terminowa usługa fachową dobry kontakt wysoka... Ewa Krzysztof - opinia (2) Jestem po przeprowadzę jestem bardzo zadowolony z tej firmy Panowie... Krzysztof Grzegorz Stanke - opinia (2) Skorzystałem z tej firmy pierwszy raz i jestem mega zadowolony. Przyjazd na... Grzegorz Stanke Dominika - opinia (2) Korzystałam z usług tej firmy 3 razy i za każdym razem wszystko było na... Dominika Iwona - opinia (2) Punktualnie, zgodnie z warunkami czasu, z dbałością o meble i bez zbędnych... Iwona Antoni - opinia (2) Bardzo mili panowie. Mimo ciężaru ładunku i kilku napotkanych po drodze... Antoni Ada - opinia (2) Szybko, sprawnie i bez problemów. W porównaniu do firmy konkurencyjnej, z... Ada Dziękujemy! (2) Fundacja Pomorskie Hospicjum dla Dzieci dziękuje za wsparcie przy przewozie... Pomorskie Hospicjum dla Dzieci Świetna ekipa (2) Godne polecenia i bardzo profesjonalne usługi. Wszystko zgodnie z planem,... Jerzy 3 X S (2) Sprawnie, solidnie i sympatycznie. Świetna ekipa! Polecam! Mn