Polecam (2) Jestem bardzo zadowolona z usługi gdyż została wykonana rzetelnie i szybko.... Ewelina Gorąco polecam (2) Usługa wykonana sumiennie, rzetelnie, profesjonalnie i...sympatycznie :) Mili... Joanna Tanio (2) Przewoz taniej ,niz u innych ( do ktorych dzwonilam ) .Bezpiecznie . Obsluga... haliks
Irena - opinia (2) Serdecznie polecam usługi firmy transportowej "Transteam". Usługa załatwiona... Irena TRANSTEAM.PL - polecam (2) Jestem bardzo zadowolona z usługi. Panowie podeszli do tematu fachowo i... Małgorzata Przeprowadzka (2) Usługa przeprowadzki zamówiona telefonicznie, informacja o kosztach usługi... Artur Sprawna usługa. (2) Byłam pod wrażeniem czasu realizacji. Kilka krótkich telefonów i przewóz... Gosia Szczerze polecam. (2) Zamówiła telefonicznie usługę przewozu tapczanu. Sprawnie ustalona przystępna... Anna Transport firmy transteam - polecam (2) Zamówiłem usługę przewozu wraz z przenoszeniem. Od razu zostałem... Bartek TRANSTEAM.pl profesjonailzm i 100% normy (2) Obsługa na bardzo wysokim poziomie. Współpraca od paru lat bez najmniejszych... Adam C. przewóz sofy (2) Bardzo dziękuje za szybki i sprawny transport. Wszystko zgodnie z umową,... WojtekM super transport (2) miałem do przewiezienia stół którego nie dało się złożyć i włożyć do... PawełK super (2) Panowie bardzo mili. Zero sciemy i sztucznego przedluzania czasu uslugi.... sylwester POLECAM (2) Terminowo, solidnie i bardzo sprawnie. Pełen profesjonalizm z uśmiechem na... Kasia Polecam (2) Punktualna i profesjonalna obsługa - jak będe się przeprowadzał jeszcze raz... Piotr Polecam ta firme !! (2) Korzystałem ostatnio z firmy Transteam i ZDECYDOWANIE polecam ta firme,... Tomasz TOP TEN (2) Firma przeprowadzkowa - jedna z niewielu na trójmiejskim rynku- godna... HEKUS TEAM TRANSPORT PRZEPROWADZ Pochwała (2) Dziękuję pracownikom firmy-PIEKAREK-za rzetelną pracę,punktualność i wielką... teresa Polecam! (2) Od pierwszego kontaktu super profesjonalnie - oddzwoniono do mnie w ciagu pol... Katarzyna OPINIA (2) Nie pierwszy raz korzystamy z usług firmy Pana Piotra i jak zawsze jesteśmy... irmina