Bardzo polecam (1) Mogę spokojnie polecić tą firmę, obsługa bardzo dobra i szybka. Przystępne... Krzysztof TRANSTEAM.PL - ZAWODOWCY !!! (2) Sprawna, zorganizowana i wyraźnie doświadczona ekipa która przyjechała do... Grzegorz Płoć Super firma! (2) Serdecznie polecam usługi firmy transportowej "Transteam". Obsługa klienta,... Iwona
Pralka z marketu na Matarni! (2) Po prostu rewelacja.Zanim wyszedłem z marketu,Pan z firmy Transteam już... Krzysztof Doskonała firma (2) Uprzejmi,bardzo profesjonalni,punktualni.Dwa razy korzystałam z usług tej... Katarzyna Rudnicka Polecam (2) Transport rzeczy do przeprowadzki poszedł sprawnie i szybko. Zaletą jest też... Klient Super fachowcy (2) Rzadkością jest taka miła i fachowa obsługa zwłaszcza na "zaraz". Kontakt... Gdańszczanka Super firma (2) Bardzo sympatyczne szefostwo i obsługa. Terminowi i uczynni. Bardzo dziękuję... Mariusz Transport pianina (2) Szybko , sprawnie . Zlecenie wykonane "od ręki " POLECAM Piotr Opinia (2) terminowo, solidnie, fachowy transport. Wlodek profesjonalizm w każdym calu! (2) Współpracujemy z firmą Pana Piotra od wielu lat i nawet przez chwilę nie... Iwona i Jarek Firma godna polecenia w kategorii usług transportowych (2) Firma rzetelna i terminowa z profesjonalną obsługą Justyna Polecamy usługi firmy Transteam (2) Bardzo fachowa i miła obsługa. Transport dostarczony na budowę o czasie,... 3W Dystrybucja Budowlana Opinia (2) Bardzo profesjonalna firma, mili i życzliwi pracownicy, niedrogo,sprawnie.... Alicja C. POLECAM (2) Obsługa jest miła, fachowa i pomocna. Pan z samochodem podjechał punktualnie,... Z Moreny Transport pianina. (2) Świetna ekipa, wiedzą co robią. Punktualni i kulturalni. Sprzęt był dobrze... Maciek Adi- Polecam tą firmę od przeprowadzek! (2) Witam wszystkich zmieniających adres :) Miałam niedawno przeprowadzkę i... IwonaReszke SUPER FIRMA (2) PODZIĘKOWANIA DLA FIRMY TRANTEAM,NA KTORA ZAWSZE MOŻNA LICZYC( NAWET W... KLIENT Brawo -PIEKAREK- (Transteam) (2) Muszę przyznać, że początkowo miałem opory odnośnie sposobu wyceny usługi... chomarek2 Gorąco polecam :) (2) Naprawdę szybka i sprawna przeprowadzka, miła obsługa :) Katheri